F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
其實同一架車
俾人lap係好肉酸
先唔講佢同羅素個下有無問題
但你諗下你揸架黑平同架藍平羅素鬥車....
老麥唔會放人啦
未來基石黎
同埋重有Max係度
平治要揀車手 真係好似水圍d女咁
企係度比平治揀
靠Ocon就死得
黑氣石本身夠黑 車又未揸慣
佢決定轉隊點睇都係正確
預視到部車唔掂,隊友就更唔洗講
今年黎到老麥,再用幾站熟左部車之後
真係不得了
Zak brown當佢半個仔咁對待
老麥部車呢幾年發展又唔差
我諗佢唔會咁25嘅
佢淨係憑住上年sakhir gp既表現 都已經一定搵到車隊肯簽佢
痴線
大影響得過 Alonso 特登慢出車唔俾咸做圈
證明當年紅牛屌雷諾副偈唔掂係屌得啱
除左平治有邊個滿足到佢要求
改例之後 am直情食埋屎
大牛架野又得一個識玩
喂講好左唔再講架嘛
有上次轉隊經驗,佢好明白新車要習慣下,
今次部車夠穩定,希望4萬快d有得玩nascar
上年renault副偈都穩定左好多
我覺得似係部車既aero問題
其實又冇得咁比

你要知道Kimi當時Sauber入McLaren係壓住同期Nick Heidfeld咁入去
故事講就講話係當時佢前輩Mika以自己McLaren個位做保薦

本身Kimi係打算去Ferrari做二號車手陪舒密加跑
一個轉身就去到McLaren頂Mika個位做一哥

佢好運係其一
有Mika同老舒照住佢 同埋 遇到Nick Heifield呢啲肯公平競爭嘅前輩 都係一個因素
其實睇kimi個onboard
我諗公公係諗唔到羅素會係隔離
當佢諗住扭右轉左灣果震
發現素係度,就即刻扭返左
不過果時素都失控左
果陣lando未上f1 仲鬥緊f2
toto已經問過老麥lando放唔放
zak講明除非佢比人炒
否則冇可能放lando走
kimi 好似係當年mika薦佢入
然後07年又好似係老舒薦佢
同期Nick Heidfeld 對比kimi好似真係廢左d
明明老豆力量都買咗好多平治野
點解都係差咁遠
齋睇今場既話起碼叫跟到四萬
Kimi其實點同老舒咁friend
before佢地part之前係咪有咩淵源
其實你地驚乜
講到屌兩句就上唔到benz
呢啲咁minor嘅嘢都唔影響啦
lando今站,堅有料
應該去既時候無心急,
等到安全先爬你頭
同埋咸咬佢尾果震 佢pacing都因為咸而快左
都交到貨,頂住咸幾個圈
其實今日成場都無咩機會take到4萬既鏡頭
除左佢無咩過人同比人過之外
另一樣野就係反應到佢無咩失誤
新haas孖寶,公公同素,兒子,角田,叻辛斯,per
以至去到咸同max
全部都有過失誤

但係4萬係轉隊渣部新車
係落雨咁既環境都無失誤(我記憶上)
我對佢之後真係好有期望
今年假假地floor要全新整過
Floor作為全部車嘅downforce來源 無得抄benz 係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞