F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
sc overtake嗰度車隊應該要叫佢俾返個位人

當然本身sc spin已經係柒到喊
佢揸架垃圾Arrows都有代表作
佐敦都贏到車ga
Roiling start時max都爭啲出事
呢個中肯
不過唔係主流意見
主流都係屌後生嗰個

羅素係要學啲公關
不過公公都唔係唔濕尻
尋晚搵佢試嘢係正常,橫掂stop go 10秒都唔會有分
話素扭多咗出草所以炒
用四萬嘅講法係
當你開住drs 盡油過前車 個closing speed 咁快
前車有少少movement 都好 你唔知佢會郁幾多
一定唔會可以啱啱好貼返實係佢隔離

我覺得成件事最大獲係 素presume 咗公公知佢係個到上緊嚟
因為黑色肌膚給他的意義
公公其實好難唔知素會攻佢 依個場係得條直路易過車 後欄着咗火幾個圈 啲radio實係咁轟炸 擺明揸住中指陰𡃁仔同直接競爭對手
要好似咸咁用黃磨六十幾個圈,或者四萬中途有個壞死定,咁先有d野睇
諗起Max
同一架車
佢頭30個圈喺中間鬥廢車
佢真係要問吓自己點解會喺呢個位
希望新轉隊個幾個快啲上力
今場見到落雨,error margin 細左之下,佢地一係無乜表現一係就 spin
如果佢地上力的話前面就更好睇,尤其是 ricciardo 同 sainz,佢地部車係快

同埋更加期待下年新車
假又話人假,真性情又屌
佢手車幾多料大家知啦 同人纏鬥特別弱
揸住火星車 叫佢hunt him down時 例牌自爆
好多人屌佢講真話
其實有火都正常
好多時都會幫佢兜話有 floor damage 無左好多 downforce ... 今次都難得幫佢講嘢

不過最仆街就 toto,講真佢實心水清,知 bottas 做左咩,但又唔可以撐哂 Russell ,掉轉再借呢個機會半講笑半兇 russell 扔佢走 另一邊就當安撫返隻狗繼續專心做 no2
LEC 收油俾佢入返嚟

我係binotto屌咗出聲了
我明呀
同期揸f2
一齊打機嗰幾個
個個上曬po 有個仲贏埋車
佢就....
Kimi 係03 05 好接近世界冠軍ga
本身手車係好快
所以先有人撐

一落場揸Sauber試車已經睇到個速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞