F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
MazeSpin 今場同火星車公公睇齊
跑咗廿幾圈 開始變乾 正常
Alfa Romeo’s Kimi Raikkonen has been demoted from ninth and out of the points having received a 30-second time penalty for an infringement during the Emilia Romagna Grand Prix, promoting Fernando Alonso to P10, who scores the first point of his F1 comeback.

Kimi
冇 唔係人技術唔得 喺架車應該頂唔順
honda車化學咁多
For what
Ching綜合分析
我覺得最盡P2
本來我都覺得素幾勁,遲早有得接班,但今日睇到佢啲態度咁樣,都有小小反感
博到梗係乜都得啦

問題而家博唔到仲要輸形象
段訪問最大鑊
如果出黎話自己一時衝動拍頭盔 應該該好少事
佢嗰tr勁似ticktum
有冇人依家睇indycar?
求指教 想知多啲點解kimi俾人罰30秒
Imola賽道窄L到大部分地方side by side都好危險 咸狗起步T1想side by side一齊入點知成部車彈起。賽道設計幾時先肯放棄用Chicane

第一日睇賽車?根本大部分情況炒完車都係握個手道歉拍下
膊頭關心下對方,係間中先出現火爆場面
toto會上心嘅應該係russell出事後啲反應

Emm...
r/formuladank 好多笑料
FFmode
其實
保子係咪上年sakir gp私底下對素素做過啲咩
可以做過啲咩? 雞姦佢屎忽窿?
Sir Ham: Too young, kid.
當年巴塞咸狗剷草攬炒ros咪又係差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞