F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
CR7 小花咁
不能同意更多
唔鍾意佢份人 私心唔想佢贏
但佢手車勁係事實
理性
佢係話唔係5050 可能係6040
toto講羅素嗰段係笑住咁講
邊忽減分
繼續反sir ham
但碎石堆 1cm 1cm咁回出嚟
呢啲鬥心唔係個個都有
佢手車同鬥志毋容置疑
但會繼續反佢
反佢fashion taste 反佢扮曬嘢咁
Me too
我都好反咸
但今場真心睇到咩係7WC
好多人可能放棄左 / 出唔返黎
但佢可以好冷靜
仲要有運
我應該講清楚少少

simon 本身條問題係問toto覺得想俾素揸benz 多啲定係想俾佢揸renault clio 多啲
toto 答本來較傾向benz, 但經過今場之後有少少向clio 嗰邊移

有咩意思自己諗
佢淨係話要好長時間做檢討
Fashion

我最支持咸隻狗Roscoe
佢講笑既
閪黑成咁佢再快都無用
叻比sainz咬住
點搞呀 比個新黎既2nd driver追咁貼
支持咸狗
圖真心要一架岩佢既車
要尾下壓勁 , 重視出灣加速
今年AM做唔到
成個grid我最想睇佢兩個multi 21
Multi 1655 please
Some snippets from George Russell's interview from Sky F1 👀

"I asked him [Bottas] if he was trying to kill us both."

"Perhaps if it was another driver he wouldn’t have done that."

He also accused Bottas of performing a "tactical" defence like the "Verstappen move". #F1

下季都應該公公 羅素2揀1喇
唔keep公公都唔代表一定要Russell
Benz個位大把車手想要
佢地想嘅話 要邊個都得
我直頭想做Roscoe,人地有paddock pass
快又點
咪又係跑Q比人擋
起步前壞Brake
起步之後壞Gear Box
老狐狸,唔駛估佢點諗啦
成件事都係睇公公黎緊去到季中有幾唔爭氣。幫唔到黑平保住個WCC就換硬,要換就無幾多個俾toto選,除非on9con大爆發
Hamilton is blessed
Anderson 俾 sainz 同 Ric 睇片
佢話你係車入面唔會知個架車想偏幾右
因為個視角唔同 T cam 係上面睇落去
但 Russell 開晒 drs 加 slipstream 佢冇得唔去
唔太信佢係講笑
總結sky 幾個嘅講法係其實觀點與角度
係有個gentlemen agrement 講唔應該咁樣閂門靠右少少嚇你
但係唔知公公有冇睇鏡知道素係後邊上緊嚟
同埋最後公公最後有向返左 唔會係有心要攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞