大家返工試過點樣比人辣慶?

653 回覆
4504 Like 147 Dislike
開拖屌佢啦我係你就唔忍
如果可以跟個客任意改報告,咁同大陸有咩分別 專業就係專業,唔能夠退讓
人地幾時有針對低學歷人士
係話d pk態度西

唔好話去公立醫院,對咩人都好,有禮貌係基本,都係反映自己修為
我自己對所有幫我做野既人都好客氣好有禮貌,無論對方有冇收錢
你俾錢人地一家要幫你? 俾個錢大撚晒?
咁你咪唔好睇醫生 唔好黎醫院囉
唔信就唔好黎睇
廚房埋尾要做清潔 叫佢沖乾淨啲塊地好多垃圾 佢話我份人就係咁垃圾
俾個客問自己咁候生做呢個位穩唔穩陣
我心唸 公司請我就得 關你撚事
試過等5個鐘 大把人無咩事都黎睇急症拉長曬個等候時間
咁撚閪
認真 部份醫生長期係象牙塔,其他方面真係一竅不通,甚至係會好撚離地
笑撚死,自卑仔對號入座,衝出黎柒
有錢我仲使唔使入公立啊 如果做私立 就唔係呢份人工 咁比有錢佬屌就人工包埋㗎啦 你識唔撚識架
你一定係相信自然療法啲低學歷白痴
叫佢唔等得去私家約私人醫生上門咪得囉
無錢就收皮啦
仲有行外扮行內個d
覺得人地唔識做就過主搵第2個啦
咁你問佢駛唔駛同公司講換個年紀大既比你
炒散真係比狗做
中學個陣做過幾間 酒店 足總 啤酒節
間間都鳩屌
屌老母嗰下我應該會爆撚到佢全場聽到返pt完全冇包袱
細細聲話 屌老母 咁嘅態度都有嘅

有聲
I’m just like a error
設計五毛有次個客係咁話要試效果
一兩次就話當送比你
改來改去post又要重開
題材又要重新準備
人工消耗又要錢改到5-6次後
頂唔住話加改逐次計
如果唔逐次計佢改1x次真係人工都蝕埋
d撚樣真係覺得任改唔洗成本
近排公司行新會員系統,可以開放比客戶自行登記或者職員幫手登記,作為一個IT狗到落場到門店教職員點樣用個系統同埋幫d客登記會員,有條老屎忽串77咁走黎問我d人用傻瓜機點登記,話咁唔方便

屌呢個時代個尻個要用網絡野都係要部智能電話架啦,都on99
搞清楚邊個屌邊個先啦
屌佢老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞