大家返工試過點樣比人辣慶?

653 回覆
4504 Like 147 Dislike
少少車錢都咁計較, 乜撚野公司黎
幾錢人工
傻閪又笠水 出黎面對啦你老母
同行。
試過番工撞正個case係老差骨(鼻咽癌,插左胃喉)黎,所以PT(I) 同OT睇佢話唔需要,話自己識既野多過佢地。然後個日我忙到傻,佢叫我,但冇時間應到佢,結果個陣探病時間,我行埋去問佢咩事,佢發脾氣兼動粗,將胃喉個啲奶倒到我成身都係,話我遲左應佢又話我點解對住佢西口西面(其實我戴左口罩,加上,識我既人都知我唔多笑),話我做呢行洗乜要人尊重,話預左服侍佢地仲話要投訴 結果我屌到佢仆街,然後交左更,然後每更同事都會屌佢一鑊先

btw,希望呢個老差骨快啲落地獄
樓主你呢D 小事啦, 同個客裝修左幾年 樓上爆水喉,漏水漏落佢度,我叫佢搵管理署閂左個水制,佢屌 7 我唔幫佢 你樓上爆水喉我點撚樣幫你

又有個客 間屋生蚊滋 我好撚心搵資料俾佢睇話係係D喉度走出黎, 叫佢倒漂白水入去喉度,之後變撚左我條喉漏水,搵唔撚到條喉漏,又變左大半年前同佢通喉浸撚爛左底板吽蟲又兇9我 話要搵公正行告9我

以上只係呢個月既西客 ,請親D SALES 都係比D西客激撚到唔做
好撚型
利申番先,從來我係合理咪做 唔合理就唔做 人唔尊重我 我都唔會尊重人, 幫到幾多咪幫咯,如果真係為份人工洗乜做呢行
可能你出黎做野冇耐,要屌人有幾難
怕事就唔會,只不過做開世界仔,
唔會直屌,但總有我地方法推走D撚樣

我上面講個重點係背後個principle,
屌人只係權宜之計,仲會引發好多不必要/不可預測既麻煩,
你點引導對手走向你要既野比較重要
希望你睇得明
唔同人唔同
有啲有啲咩牌人工人高啲之類
有部分名人子女入院話就話少少唔舒服
什至傳媒都跟唔到

唔通又同你地講佢OD咩
我DSE之後出黎打第一份西part time 嗰陣諗嘅嘢一模一樣
永遠警惕自己唔好淪落到要做呢啲維生
李榮浩老師
真係要
但呢班人好多都有上連登習慣
希望你地唔好學到
道德綁架係支那人常用既藉口
我覺得唔關優越感事囉 唔理係邊個
畀個唔識嘅人質疑自己
甚至當係發洩工具
我覺得我都會嬲囉
唔係個個可以好似你諗咁,咁襟屌,比着我做做下野比人屌都即著
d廢老 成日拎人開玩笑 我拎返佢黎開玩笑 就 著曬火 個次仲想同我開波
惡撚過共產黨

嚴人寬己
地盤佬唔尊重人
就講就係冇心,口頭禪

樓主不被尊重就
就肯定係自大,自滿,睇唔起病人
再道德綁架,做護士就要包客埋橫行霸道既病人

再講護士係一門專業,佢有服務業既成份,
唔包幫個客含吹奶啜

見到你呢D賤種,就知要用優生學,除走你呢D癌症DNA

BTW,我反護士的
醫生走去做research都好多白鴿眼
明明大家都係google完睇完嚟討論
實驗背後啲原理又唔去理解 講完俾你聽又唔信
淨係信自己google個啲野
做野又慳皮 唔埋跟control一齊落去做
最尾嘥撚曬我啲時間做一輪
最後加埋個control先發現有contam
重要瀨係我contam咗
有乜好喊
一件事還一件事
你D金句正正反映自己見短袖子,就想到白臂膊

看似好型屌鳩啲低學歷人士都拎出黎講

希望你對住有錢佬都敢咁做
唔係會俾同事睇唔起

因為岩岩柒撚左,
宜家一見到有位入可以幫自己加分就即刻出黎柒
好多人都痴撚線架
好記得連登有個post討論醫護福利之類,有條友話佢個fd做急症唔係應該好忙嘅咩,點解流感高峰期會有得放假、去旅行

忙就唔准放假,咁全港醫護一入職就做到死嗰日唔使放假啦
你贏啦 對唔住啦
信google已經好好。最怕係佢信自己多過信google。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞