[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
反而幾鍾意佢哋依家個路線 真係帶到女高中生獨有嗰種energy出黎 啲舞台表情管理又唔錯 睇得好開心
101比人踢爆都唔收斂啲啲齊頭票數係咩事 筆直隊隊limit唔同又係咩事 一句sor9就當冇事 依家仲直接話可以無上限 btob進入收成期cube唔會洗錢喺佢地身上 yg又出名鐸縮 最好笑嘅係 冇依兩隊個programme根本稱唔上kingdom 成件事好肉酸啊屌
whosfan 平時拎MCD 張票都神神地
佢之前都好貼地去排隊買apple watch跟住俾人訪問
要再少女啲 可能要back to GF初出道嗰種style
再再少女啲 可能要去返舊時代apink bubibu 都係跟返時代好啲
希望佢地唔好突然轉玩girl crush又講埋晒啲'我係我 你理得我做乜'啲垃圾水流式kpop
無錯
Aespa大媽團
雖然個3隊洗左好撚多錢 但我完全唔覺得出到嚟係引人注目 特別係skz同tbz
都要睇超左幾多既
我打錯字

我想講一係你就早d講話冇上限 就唔好講d唔講d 搞到反差咁撚大

根本佢地mmet班友同班仔溝通上係出現問題

你最後咪搞到佢地會自責係咪邊到做得唔好
係咪我跳得差冇人投比我

佢地心靈上受到傷害 你mnet又點負責呢
我覺得apink定位算係成熟版嘅清純 都幾好
依家就係冇出名新group係清純
排隊買apple watch新聞
佢仲要買完apple watch 去打歌
邊伯賢迷你3輯<Bambi>總銷量突破102萬張
初動週86萬張,第二週6萬6700張,這週僅僅是截止到今天19點已經突破了9萬400張,總共102萬+
【heraldpop獨家】[JENNIE沒有違反“禁止5人以上聚會規則”,因工作拍攝訪問植物園]16日據報導,近日JENNIE通過個人ins上傳了訪問京畿道某植物園的相關照片,照片中有多人拿著冰淇淋的樣子,其中冰淇淋個數共計7個,這令部分人指出JENNIE是否違反了(疫情期間)禁止5人以上聚會的規則,但經確認,JENNIE是因進行YouTube拍攝去的植物園,而工作性質的訪問並不適用該規則。
【N】Kingdom不公開專家評審團名單的理由
Mnet《Kingdom》採取了新的評價方式,由自我評價25%,專家評審團評價25%,國內外粉絲投票40%,視頻分數10%來決定順位。
其中專家評審團由製作人、作詞/作曲家、評論家、編舞家和MV導演等30名業界相關人士組成。但節目組表示名單將在節目結束後公開,因此觀眾也不知道專家評審團是如何構成。
有人對不公開專家評審團名單的理由表示懷疑,在Produce 101造假爭議引發風波之後,專家評審團的分數是否值得信賴的質疑也有出現。
對此,Mnet相關人士於16日表示:"因為還剩有比賽,所以無法公開專家評審團的名單。這是因為如果評審團與藝人們有直接或間接的聯繫,當名單公佈時,就可能對他們的分數產生影響。因此不可能公開名單。"
相關人士接著表示,Kingdom競演結束後,將會公開專家評審團的名單。這是為了公正性熱議的選擇。
16日據放送界透露,XIUMIN將從第三期開始擔任頻道S綜藝《與神同行》MC。現在主持人是申東燁,李龍振和朴善英擔任。
《與神同行》是在"我們的人生中一直都有酒"的口號下,傾聽那些苦惱在特別的日子裡應該喝什麼酒、吃什麼下酒菜的人們的故事,並推薦酒和下酒菜的節目。是一檔由娛樂界有名的愛喝酒的人們以自己的經驗為基礎,推薦超好吃組合的"酒食"人文脫口秀節目。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞