[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
加埋隊999
著到件衫好似街邊阿嬸
根本就係衫著人
PD系列搞到臭哂
唔知仲紅唔紅到
得架紙版船同重用mv八爪魚咋喎
上星期個啲仲誇張啦咁
似邊睇邊罵多
所謂嘅成架海盜船搬上舞台都係得兩條樓梯加之前幅圖個台咋嘛
得罪講句
最後加密嗰句好似啲死藍絲講「我支持黑警你可以打我」一樣咁on9
如果你覺得自己講嘢係岩嘅完全唔洗介意人正/負皮你架喎
仲要次次一講到隻船就有人po一大堆圖解釋
之後再加多句好似人哋特登針對你堆仔屌咁

只係覺得最後句野好無謂

一班人鍾意睇,睇完追團;
一班人鬧住睇,睇完追團;
一班人無睇,個團多資源多曝光就會入坑追團。

仲有999講明係中日韓練習生比拼,三國觀眾會幫手炒話題。
我知我長氣,但見到自己搞錯咗兩隊backdrop咪po多次出嚟澄清囉。除咗劇透,加密四重不嬲都無謂架啦。佢講預咗多負皮又使唔使比喻人哋做藍屍撐警呀? 就算po圖要加密都on9架,班傻鳩唔識較唔自動load圖架?
我淨係知一定好撚多支那鍾意 佢地根本唔介意造假
我明白你意思嘅
見到自己班仔喺公海樣樣野都俾人負皮(雖然係個常態)嘅話好自然係會有啲晦氣嘅
所以我先咁講啫
我講得唔啱聽嘅可以收返嘅it’s not a big deal
exact7ly
變咗道具越多越好
人越多越好
人海戰術 金錢堆砌

都係平常心追返自己鐘意既團算
https://youtu.be/NAM3vXjNgIs?t=67
band version又幾好聽喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞