[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
金硬硬有冇提過d社公開佢信息嗰啲?
金硬硬其實肯定係有病既,佢係時間果個時段真係完全唔同,雖然M 底都係確定,但做到咁盡好明顯已經冇左理智
同哲仁好有分別
依家好返 又提返起
韓劇D花絮好癲,好多都甜過套劇本身
睇左上面巴打貼既GIF,真係睇到火滾想打柒條友,佢乜撚抑鬱症呀抑鬱都剩係針對徐玄
好有誠意既道歉信(遲到三年)
真係有路嘅花絮入面反而唔會咁多肢體接觸
淨係針對特定嘅人嚟麻煩嘅抑鬱症
白卡名不虛傳大哂
同april嗰個一樣
即刻話病
陰謀論咁講 金生會不會係黑暗兵法大師
一開始比公司爆咗時間單嘢立即爆對話比D社 扮係比徐睿知控制
然後係咁深挖徐睿知黑材料 當徐睿知變地底泥先上翻水
到時啲人都淨係關心條女 無人再理佢了

利申全部鳩up
林娜榮將主演KBS新劇《致我的你》

《致我的你》講述了女主人公突破偏見,找到真正友誼的故事,林娜榮將在劇中飾演與身患殘疾的朋友一起找到真正友情的女主人公。林娜榮去年以tvN電視劇《惡.之花》正式演員出道,之後又接連出演了《浪漫黑客》等影視作品,此次她作為主演出演這部《致我的你》,讓該劇受到了廣泛關注。

《致我的你》將於本月19日開播。
徐玄14日午間透過Instagram表示「希望大家都只有好事發生,Have a wonderful day」,雖然最近被爆和金正賢一起拍《時間》身心靈受到影響哭了好幾次,當年也在拍完這部戲後長達1年多沒再接新戲,但在事件發生至今她都沒有正面做出回應,反而繼續透過貼文傳達正面力量

會唔會無表情做戲
理得佢乜撚嘢兵法,閪人就是閪人
麻煩兩個好行夾唔送
退出演藝圈
金硬硬 個名變到好淫
黑你老母材料呀
比人爆哂岀黎先扮內疚道歉
佢真係太好彩遇到咁善良既徐賢
如果唔係一早收皮啦
【體育京鄉獨家】2NE1完整體音源錄音結束!!
個term用左好多年啦喎係唐英年選特首嗰陣就已經用緊
忽然諗,早幾日「有名歌手戰」IU 嗰集佢都響埋度就好~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞