[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
mnet真係好痴線 就算真係想捧zzz都唔使整個0分出嚟掛
仲要有咩500萬限制 點為之公平比賽

利申:追過下BTOB不過算音飯
真真
自評0應該係歌手互投?
但講真競賽呢啲嘢 根本就唔應該互投
we are not a team
this is a competition
互投結果真係反映到實力咩
上次rtk golden child就係犧牲品嘅好例子
其實兩套都無追 有理解錯請指正
不過睇ptt就話rtk互投係出排名唔係出分 咁樣處理係咪好啲呢 你就算排第6都唔一定係因為無人投你 但係而家0分就即係話你知其他都唔揀你

但係又有個500萬限制 難保如果個個都500萬up 成個performance 唔同 大家互投又會有唔同結果架啦喎

當初唔開始睇就係因為一啲都唔相信mnet既公平性 點解會信佢啲投票 而家啲分齊頭到以為係p出嚟

想問golden child係咩事?聽過下佢地live都唔差(?)
Mnet要捧TOO 咪做鳩golden child
第一個淘汰左
有你講呢句就放心,車B拍戲應該會大紅大紫
【熱帖】 關於徐睿知在西班牙留學時期的新爆料 ​​​​

嘩,咁仆街都有嘅
啊嬸
我覺得日本妹都好過00
00真係好大浸支那娘味
其他支那妹eg護琦 恰人 瓊姐
全部屌打佢
護琦 恰人
大陸妹個個都差唔多 打和啦
日本妹就係普普通通一個日本妹 冇乜特色 唔係好似sana momo mina呢三個咁 同埋我其實有時分唔到佢同冬天 可能眼殘
起碼另外三個大陸妹出道/pd嗰陣都有種青春少女嘅感覺
呢個駁唔到 00的確嗰樣同感覺同佢年齡不符
差別待遇得好明顯喎
就咁寫SF9 用韓文名嚟search會搵唔到
張圭悧?笑眼我淨係諗起佢
Rtk互投會出幾多隊投你係第幾名
想問而家music bank bts係咪已經冇得再攞?記得之前有個音放改咗制 set咗上限 係咪音銀
Lm
音中黎,最多淨係可以連攞五次一位
【日刊體育】[《Girls Planet 999》取消短信投票,為了不成為《Produce 5》而掙扎]Mnet的新偶像選秀節目《Girls Planet 999》將取消短信投票。這是為了不被稱之為《Produce 5》的舉措,也是Mnet為了擺脫排名造假的污名而掙扎。

該節目將於下半年首播,正在進行預選。是以女愛豆對象的中-日-韓全球選秀節目。最終被選出的組合將簽約並進行活動。結構和現有的選秀節目沒有太大區別。另外,由於是Mnet新推出的愛豆選秀節目,在相關人士之間已經被稱為只更換招牌的《Produce 5》。

但是《Girls Planet 999》從選拔方式開始就與《Produce》系列完全不同。雖然選秀節目題材相似,但消除了成為最大問題的短信投票,《Girls Planet 999》將通過名為UNIVERSE的粉絲社區來統計投票結果。UNIVERSE是NC軟件開發的K-POP娛樂應用程序。這可以解釋為,要從源頭上封鎖製作團隊介入排名選定過程。這反映了Mnet將通過提高公正性來恢復觀眾信賴的意志。

另外,節目方面計劃在統計現場設立外部參觀人。某電視台相關人士表示:"給觀眾留下最終組合是被公平選拔出來的印象是此次節目的最大課題。"
佢有份出演精神病嗰套戲

依家咁大隻一拳可以收話佢乸型既連登仔皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞