[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
好明顯係捧某幾團
某幾團最後一定係陪跑
明知自己係陪跑公司點會放咁多製作費
如果當初SF9冇拒絕上rtk嘅話會點?
出道冇耐嗰陣同PTG都叮噹馬頭
勝熙 MIMI
但係佢地嗰陣啱啱攞左音銀一位 去rtk 又好似怪怪地咁 不過佢而家去kd 好明顯mnet勁憎佢地
講真多製作費唔代表個舞台好睇
成日睇到眼花 呢到一忽嗰度一忽咁
Queendom冇鬥燒錢 一樣好多經典舞台
上到kd個fanbase同成績差距大咗少少,rtk打個底話唔定係SF9 PTG一齊上kd
都係rtk好睇啲 一大班霉團仔仔都有個種鬥志
提高kd收視率方法 就係叫daddy放牙辰翻嚟
要準備lisa solo ikon不了
當初RTK一樣冇乜人睇
但個個上完成績坐底好左一倍
所以有得上點都好過冇得上
不過Mnet不斷玩野令到個show好難睇
幾鍾意佢哋 但好想叫j收嗲

險勝
Weeekly而架都偏中性少少?可以少女D再CUTE D
Mnet宜家一次過嬲埋佢地唔參加rtk同投訴五百萬Mnet小氣狗
我嘅意思係佢呢一兩年都仲可以扮下清純
但過多2年啲團員都26 27嘅時候真係要轉型 唔係嘅話fans流失會越嚟越快
所以我覺得佢比較難係清純type女團再有上升空間

同埋有得俾我揀 梗係想睇18 歲後生女賣清純多啲啦
我屌你老母啦mnet

咁你之前做咩同個3隊講有上限呀

依家又話冇上限 咁佢地第一輪個幾隊輸成千鳩幾分咁點撚樣追姐 屌你老未

你唔好再早d贏

係mnet口中講公平性真係難聽過粗口
其實Weeekly target咩市場
Tag me同After school都係講放學同朋友去玩
Zig Zag好似係講青春期變化 情緒波動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞