[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
啲fans咩心態 係咪追星追到傻
冇職業道德又係咁改劇本呢下已經可以脱飯啦
唔係徐玄fans都想追擊佢
諗起以前有朋友成日講有好多公務員拎白卡打横行hea做
唔係每個惡劣行為都關個病事㗎!
個病真無辜
你做錯嘢我唔原諒你就變咗我係衰人
依張相好似係近兩年? 近兩年佢好瘦
【Mydaily】[SM方面針對aespa拍攝現場事件表示「並沒有出現讓人誤解的行為」]據報道,SM方面對畫報拍攝現場發生的女子組合aespa成員winter的突發事件表明瞭立場。

SM娛樂相關人士14日表示「相關視頻中登場的人是負責畫報拍攝的攝影師,確認其沒有做出讓人產生誤解的行動。」同時,他說:「winter當時也愉快地拍攝了畫報,在現場並沒有不愉快或誤會的情況,感謝擔心她的粉絲們,希望不要再誤會了。

睇動作真係似
第二下屈身
未知
之後有話唔知係5000日 誤會咗
但韓國電話正常唔係影相有聲咩
不過都係任佢講 除非有另一角度
懷疑係
真係吹佢唔漲 加上SM都出咗聲明話誤會
全韓媒集體挖徐睿知黑料!採訪說謊致導演前途盡毀,西班牙留學一事成疑雲

https://www.koreastardaily.com/tc/news/134844
twitter嘈得好勁
允浩會唔會好似導演咁回應吓
講真就算真都死無對證
呢啲唔當場捉根本好難確認
除非有流出
正路都係會話誤會
最多私下 blacklisted
覺得好明顯係自戀型人格,加上操控別人心理手段極高明
痴線仲成日講話咩3年前嘅事啦仲翻炒
3年前又點?30年前都係錯
有做錯就係會俾人屌
唔係話時間過左就等於無事
https://youtu.be/k885wyXc3TM

딱딱해 딱딱해 딱딱해김딱딱
我個徐玄咁耐以嚟都做好本份
默默咁努力轉型做演員
就算幾多委屈都自己吞就算
一句都無出嚟屌柒人
入行咁耐都做好榜樣
用自身話比人聽最後勝利會係善良嘅人
然後啲仆街戇鳩fans居然可以屌徐玄啲fans
仲為佢哋個0道德嘅金正賢搵藉口開脫
屌 你估人哋真係宗哲呀 人哋係前女友隻奴咋
仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞