[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木
Lmlm
LM
金正賢上水道歉了
lm
手寫信
吾辰世一
【每日經濟】[金正賢親筆道歉信公開「後悔到想重新來過」]14日,演員金正賢就近日爭論發表了親筆道歉信,以下為全文。

大家好,我是金正賢。

電視劇《時間》是我作為演員首次擔任主演的作品,對我來說也是具有特別意義的作品。但是讓導演-編劇-同事-演員以及工作人員們都非常失望和受傷,很抱歉。

《時間》製作發表會當時的記憶像碎片一樣留存。當時我的樣子連我自己都無法容忍。再三感到後悔,甚至想重新來過。

我因為個人問題招致了不愉快的事情。作為主角和演員都沒盡到責任。無可置辯地要向大家道歉。

在電視劇《時間》里中途下車的所有過程,製作發表會上我的行為都是錯誤的。向包括因此受到傷害的徐賢演員在內的、當時一起辛苦的所有相關人員表示誠摯的歉意。

《時間》相關人員和因我而受到傷害的所有人,我都要一一道歉,即使需要很長時間,我也會去向《時間》的導演-編劇-演員以及所有的工作人員請求原諒。

向所屬社O& Entertainment道義性地道歉,對因此被不光彩地提及的文化倉庫也感到抱歉。還有對相信我,一直支持我,等待我的粉絲們表示真誠的歉意。

向因我而感到不舒服的所有人低頭請求原諒。寫下文字時再次回顧了我的失誤和錯誤行為。如果再次給我機會的話,我不會不以為然的面對這些事情,會努力成為一直審視和管理自己的健康的演員。抱歉。
所以佢係受徐睿知操控定真係有病
淨係回應左拍時間嘅爭議
之前消毒抹手事件都話公司有做中間人叫佢同徐玄道歉
道完啲態度都係一樣咁差
而家叫係輿論逼佢上水做個樣姐
有新gif 徐賢
唔緊要 最重要係反省 你作為演員可以回報觀眾就係拍多啲好戲 支持你!
佢應該親身同徐賢&其他受害人道歉 唔係放封信上ig就算
其實佢不如轉行 或者專心做m男 唔好出黎害人
我係徐玄 日日都唔想返工
好似撞鬼咁 有冇理過人感受
唔係少時粉睇到都覺得心嗡
想盡方法隔開徐賢
發佈會就知自己係咁抗拒
咁不如開播前辭演啦

真係道歉都撐唔落
徐玄之後個套拍住高庚杓真係好大分別
個時睇到以為高庚杓鍾意左徐玄

https://twitter.com/kreamtaeng/status/1381088688575143939?s=21
如果我係徐玄會好hurt
真係唔知佢拍劇個陣
點頂得順金正賢
lm
人地有鄭容和啦 高庚杓可以揀我
上認哥全程望住徐賢咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞