[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
外貌協會係唔睇內在的
有事請聯絡內在協會
唔小心金剛棒咗對唔住大家
有冇巴絲可以大約講講條片講乜謝謝
講話jessi應該一早知徐睿知性格個啲野
其他人笑個陣佢都唔笑
同埋一齊同jimin上unpretty個陣都有同佢講話鏡頭後都要謙虛啲
條片應該係想話jessi睇穿曬呢啲閪女人
好地地搞乜鬼Kingdom
明明queendom先最正
Jessi好鐘意光熙
佢哋兩個都好識睇人
新入坑BBC人哋出咗道十年先鍾意佢哋 好似miss咗好多嘢咁
之前有單欺凌主角 好似又有條片影住Jessi黑面
邊個
多謝其實我都係睇圖 但都get到咩事
lia係咪得罪髮型師
[size=2]錄綜藝節目卻像在拍電影的車銀優

(節目為SBS的籃球綜藝節目《Handsome Tigers》)

來源: theqoo https://theqoo.net/1933012177

Cr:韓網評論翻譯站

佢真係好靚仔
但做戲太差 完全代入唔到啲劇情對佢心動唔起

睇佢舞台/直拍
我稱車仔啲演技叫毀容式演技
一演戲就柒
求其開個number generator random 都好過佢哋

【N】韓國的總和生育率在世界198個國家中排名第198位,連續2年排名世界倒數第一。
聯合國人口基金(UNFPA)製作的《2021年世界人口現狀報告書》顯示,一名韓國女性一輩子生的平均新生兒數為1.1名,還不到世界平均2.4名的一半。全體人口中0~14歲的青少年人口所佔的比率也是如此,去年為12.5%,今年降至12.3%,與日本並列倒數第一。相反,65歲以上老年人口比率為16.6%,比去年增加了0.8個百分點,遠遠超過了世界平均水平9.6%。
國際貨幣基金組織和IMF警告說,韓國應警惕人口減少和老齡化帶來的負債負擔。但是包括生育獎勵政策在內的各種方案實際上都沒有收到多大效果,受到疫情影響,加上婚姻減少,低生育率和人口老齡化導致的人口懸崖現象今年有可能進一步加速。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞