[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
咁金秀賢又好似無乜嘢 中毒未深
Source應該係呢個 G應該就係上面講嘅H 跟住金正賢係呢個爆料入面嘅H
【熱評】 比鬼還可怕的女朋友
女演員F是在演藝圈出了名的性格爛,特別是和她交往過的每一任男朋友都說她病的不輕讓她早點去醫院接受治療。F以前有一位男朋友是愛豆出身的演員G,G和F在一起的時候實在是過於形影不離連覺都沒時間睡,體重掉到了他人生的最低值。當時還是新人演員的F想要捉弄已經是top star的G,在江南大路的正中間上演了一出鬧劇,所屬社為了給這件事善後真的淚灑漢江。
和F交往過的,最近分手了的新人演員H也是在製作發表會的時候吐了再上台的程度。身邊人問「是不是鬼上身了啊?」「人不可能突然病成這樣的啊」,H表示「要乾脆是鬼上身那又好了」,讓人很是擔心。
九唔搭八
人地問緊依家 你講番嗰陣做乜
事實就係依家比唔過BP嘛 咁玻璃心做咩
係另外一篇黎,所以同上面個篇有啲唔同
https://m.newsen.com/news_view.php?uid=202004221741233210&r=1
餘情未了, 但表哥現任
我好亂
真正嘅穴兄弟
屌我依架先見到 仆街鄭允浩從開拍到慶功宴去到17年都係肥撚到隻豬咁喎 我仲好記得套戲後幾集佢係越黎越肥 肥到喊戲塊面啲肉擠哂出黎
除咗瘦呢點我幾質疑之外 記者講嘅其他野我信㗎 可唔可以send幾張允浩劇照俾個記者睇 叫佢講清楚係咪真係暴瘦先 定係暴肥
導演咪係白尚勳
佢今年真係唔知點解咁黑仔
好撚好笑肥到隻豬咁
如果佢兩個真係一齊過都幾震驚,估唔到鄭允浩鍾意呢味
不嬲選秀出黎既就係拔苗助長
高開低走真係好正常
拔苗助長之餘仲要搞衰成個kpop生態
搞到無論選秀出身定公司出道都半紅不黑咁
呢兩年pd冇左好似好返少少
不過遲啲mnet又改個名又嚟過
然後繼續 選秀 出道 霉 再選 再出道 呢個惡性循環
死局嚟 唔知點拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞