[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
今年係咪特別黑仔
咁佢使唔使再延長合約
業力引爆
班pk都風流左咁耐 係時候架啦
咁多個ex, 其實最紅係金秀賢, 但又好似無咩料爆. 而且金拍親套套都多親熱戲, 可能徐控制唔到佢
金正賢上傳親筆道歉信
(韓網回應數破千🔥)

來源: theqoo https://theqoo.net/1935574794

1. 什麼健康的演員啊,你還想當演員嗎???????

2. 生病了就休息,不要再當藝人了

3. 現在才講這些? 如果不是被爆料的話什麼時候才要道歉啊

4. 以後影視圈誰還敢用他啊

5. 拜託你隱退,好好照顧自己的健康吧

6. 道歉信寫得很好,但為時已晚..

7. 他又沒犯罪,只要好好道個歉,之後又會復出了吧

8. 拜託不要以演戲來回報大家~

9. 你的演員生涯已經結束了,去跟其他演員道歉吧

10. 再見,已經太遲了,準備轉行吧

11. 沒有職業道德的人還當什麼演員啊,唉

12. 都幾年前的事了ㅋㅋㅋ 現在才想到要道歉?

13. 他已經錯過道歉的時機了...

14. 離開演藝圈吧,不想再看到你的臉了

15. 演技報答no no~
Cr:韓網評論翻譯站

【初動】 金在奐 mini 3輯 [Change] 47,4**張

​歷史初動紀錄
190520 mini 1輯 [Another] 93,3**張
​191212 mini 2輯 [MOMENT] 61,0**張 ​​​​

佢啲醜聞咁爆 唔知百想會唔會取消佢提名呢
同埋佢間公司啲pr完全唔掂
第一次出聲明回應勁唔得體
之後再回應學歷問題又兜話因為緊張
JTBC《Sing Again》冠軍李承允最近參與了JTBC新水木劇《法學院》的OST。此次OST是李承允首次演唱OST,在發表前就備受眾人關注與期待。歌曲將在4月14日首播的第一集中出現。​​​​
點解要幫佢講大話?
同佢有親?
Aespa咩事 有攝影師偷拍?
好正
想講今次comeback 連佢出左歌都唔知間公司又好似冇乜宣傳 次次銷量都跌明明唱歌咁好聽 可唔可以接多啲OST 俾佢

就算我之前扮乾嘔迫你改劇本搞到你入院
你咁善良應該會原諒我嘅
兩年跌左一半銷量
Solo真係好難
偷拍單嘢我諗起「秀智俾人摸patpat 」單嘢
得一條片唔好咁跟車太貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞