[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
又身材管理失敗!Psy叔最新近照公開,連粉絲都不敢置信「這是哪位?」

https://www.koreastardaily.com/tc/news/134873

[閒聊] Mnet Kingdom第一輪舞台的500萬韓元爭議

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618471283.A.527.html
申秀鉉真係唔話得
同期都走曬得返佢一個
NH唔係咩好嘢都留咁耐
希望佢以後可以越來越好
組合U-KISS成員秀鉉與經紀公司NH Media的合約到期。

愛情的Final round
bypetty: 花超過500還輸比較屌

TBZ…係唔係都超咗500萬 早知洗多啲錢好過
徐睿知一天遭4廣告商切割「民眾衝店抗議」 恐賠30億下場慘了!

南韓女星徐睿知原先只是捲入前男友金正賢的合約糾紛,沒想到被遭指操控男方後,現處於被連環爆的狀態,被相關人士爆料她人品有問題、把工作人員當狗、態度難搞等誇張的文章出現,如今成為網友討論的熱門人物,事件延燒幾天後,她代言的相關品牌也被發現,悄悄將她的代言照拿下,引起熱議。

徐睿知在爆發一連串負面傳聞前,原本形象是知性、高冷的高學歷美女,加上在戲劇《雖然是精神病但沒關係》中精湛的演技,讓她受到許多廣告商的青睞,怎料14日卻被韓媒發現,她接下的許多代言悄悄被拔掉,包含了在知名健康品牌中代言的保健食品,目前官網、官方社群網站以及YouTube的廣告影片都已遭到刪除,找不到任何她的蹤跡。

好似咁多高冷形象嘅人都出事
表面高冷 實際就bitch
如果真係公司同mnet傾好造假/賽制安排上有著數
唔明點解唔可以鬧idol 佢地都係直接得益人
同izone W1道理一樣

話唔鬧得嘅係咪都係fans
真心講
近期行過givenchy本身想睇下袋 諗佢aespa d大媽look即時無入去睇

佢地公司真係快要完蛋了 搞到d後生女咁樣衰
爭啲分唔到預言家同冬妹
左2冬右2預言吖嘛
但係00同日本妹真係唔掂
會唔會有專家跳出嚟分析下六團各自大概用左幾多錢
想睇對比
專家分數頭3
내가 그렇게 렇게 만만하니
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞