[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
唔係5000日出post就要你哋批准?
流氓
我翻睇左條BEHIND片,WINTER著褲,KARINA長裙,所以SM否認
如果真係偷拍,好大可能係KARINA個大露背
aespa疑似“偷拍”事件的整理

某推主發現aespa的官方物料中有人疑似拿手機“偷拍” 轉發好幾萬
然後SM官方回應,該男子為負責海報拍攝的攝影師,SM向本人確認過,他並沒有做出讓人誤解的行為。並且aespa的winter也說愉快地拍攝了畫報,在現場並沒有不愉快或是讓人誤解的情況。 (上了熱帖,評論大多要求起訴造謠,還有評論說那些在澄清後還咬定是偷拍的,確定是真的為aespa好嗎?以前也出過幾次這種誤會,最終不能保持中立就是將無罪的人推進泥淖。)

官方回應後,攝影師表示會將造謠的都起訴,也包含theqoo帖子評論。

最初上傳視頻的推主刪除視頻但是沒有道歉,被罵了以後追加道歉。

冇人咁講過 做乜撩交嗌
應該係DAZED
全世界都知依家係pk仔金正賢奴隸啲fans周圍撩交嗌
基本上八九成101系idol都係高開低走
始終參加得pd都係中小型公司
有幾多個會好似請夏咁
公司識捧 本人又上進
解釋下個動作先啦 告
冇留意 不過fans嗌交係日經
想好似bp咁 但唔夠氣場
牙冬套衫想點
唔係當場捉到根本就好難追究
仲要當時人話無事
要解釋真係咁難咩
本身攝影師
佢話無
你又無證據
真係唔告得?
好過支麻人好多
sorry我仲係諗緊佢見住啲新聞同廣告比人落晒 暴走緊
偏偏佢套劇又同佢個人咁似

其實高開低走係正常,嗰兩年曝光率咁高,要鍾意早就鍾意咗
解散後除非有好機遇,又或者自己展現到其他特點吸到新飯,否則都係消耗返以前嘅fanbase居多

w1由19年解散到而家,相關專輯銷量應該都有400萬(唔計hmh),隨著多次cb,話題度、新鮮感不斷下降,同一批fans亦冇可能次次都使咁多錢,成績下降都係自然嘅事
101系出身都係嘗試轉型,開拓新路線比較好,否則都係慢慢消耗之前嘅人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞