[KPOP] K-POP 2021討論區(44)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
一腳踏N船嘅열다리(十條腿)仲唔係章魚
專家分冇影響啦
人地都講定觀眾技票唔會公開實數
到時Mnet想邊團第一就邊團第一
Mnet d製作人員係咪有強迫症?求其作唔齊頭咪得 係都要作到咁靚
懷疑製作組係弱智 同話比人知造假有咩分別
啲小數點做乜9 利申冇追
佢都冇試過喺鏡頭前嗰樣係咁sad...
用Excel咪有小數點囉
Mnet員工=專家
rtk雜技戰 kd道具戰 兩者都係鬥錢多
係咪搏越鬧越紅
話說今日係水晶24週年 又咁岩係block b 10週年
用眼睇…
羅奴同佢既男人們
錄綜藝節目卻像在拍電影的車銀優

(節目為SBS的籃球綜藝節目《Handsome Tigers》)

來源: theqoo https://theqoo.net/1933012177

1. 我的眼睛完全被淨化了

2. 臉已經那麼帥了,態度又那麼好ㅠ

3. 希望他可以再去錄《Handsome Tigers》ㅠㅠ

4. 哇.. 他本人的樣子應該會帥到讓人窒息吧

5. 好像在拍畫報

6. 同意同意,而且認真的樣子真的超超超帥的

7. 為什麼沒有他喝啤酒的照片,那根本就是在拍廣告ㅠㅠㅠ

8. 長得那麼帥是什麼感覺呢

9. 車銀優真的是無形的文化資產..

10. 流汗的樣子也還是一樣閃閃發光呢ㅠㅠ

11. 車銀優的外貌沒話講,個性又很真誠,讓人對他又更有好感了

12. 確定不是在拍廣告嗎?

13. 這不是綜藝節目,根本是在拍電視劇吧

14. 《Handsome Tigers》真的把車銀優拍得超帥的..

15. 真是視覺饗宴...

Cr:韓網評論翻譯站

其實神menu本身都好夠表演性
依家實在太多野 好亂 眼花
老實講係有啲失望嘅
佢真係好靚仔
但做戲太差 完全代入唔到啲劇情對佢心動唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞