不規則分享 | 化妝品 + 護膚 44

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想問有無人用過d program既toner/lotion/防曬bb?
好唔好用?cosme係唔係有?
求教
有冇絲知點化口罩點先唔會痴甩個妝
我次次一除都會有條白痕
聽日第一次約會我驚柒
防曬幾好用 敏感肌真係無事
Skincare 分別用過黃色(抗痘)line同藍色(水油平衡)line
藍色都幾有效 黃色就無乜作用
好似得日台泰有得賣 香港無的 之前我都係上網買
但因為佢係shiseido group 所以之前用哂就無再上網買lu
想問絲打呢隻美白product 有無用,見ig 有賣廣告
https://www.morealicia.com/product/QVhJtpyXb8VcDpHG
藍色幾有效係點有效法
我見都唔平
可以試下baking
個排keep住用 塊面真係出少咗油 尤其個鼻
本身出勁多油 訓醒已經摸到個隻
有冇用碎粉+setting spray?
呢隻望落又係招代理嗰啲
食落肚既營運補充品自己衡量吓
想問下呢
臉應該係敏感肌 臉成日突然有紅點
邊種護膚品會令皮膚穩定啲
近排留意緊積雪草嘅產品 唔知好唔好
我覺得maybeline fitme都可以一戰,上星期買左
用左兩三次都可以
雖然遮遐力一般,但鐘意佢妝感自然。btw佢附送個粉撲好廢,最好自己配過個
聽講cezanne藍色同sofina差唔多
我有試過手,感覺上cezanne質地水少少,冇咁白
我之前都對sofina幾有興趣但驚太白所以放棄左
去搵下cezanne試下
用過cezanne粉色
覺得sofina好用過佢
cezanne會有擦紙膠碎
混油肌想買防曬有咩推薦
用緊幸福肌但就快用晒
想買一套護膚品 應該揀咩牌子 混合型 想有齊爽膚水精華&面霜
factiv 或者tunemakers 睇你有咩需求
唔該sis等我了解下
decorte用第二盒,碎粉好好用,好自然
Decorte係咪比較保濕
想問下絲打幸福肌防曬好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞