「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
戒丁同身體狀况冇咩關係

利申:戒過一年,0變化

你本身有冇做開運動個d?
戒丁同身體狀况冇咩關係

戒過三個幾月,只要捱過到頭一個月,之後就唔難

Btw 唔覺有咩變化
入黎就係睇j圖
lm
戒丁同身體狀况冇咩關係

戒過三個幾月,只要捱過到頭一個月,之後就唔難

Btw 唔覺有咩變化

所以而家照打?
買把鎖鎖住佢

樓主 加油 努力 我打J先

呢張J圖我唔岩啦 唔錚好呢類人造人樣同綁手綁腳

我有買過呢個套裝比sp
戒丁同身體狀况冇咩關係

你本身有冇做開運動個d?

本身就有做開
買把鎖鎖住佢

痴線 咁樣簡直係不人道
lm
買把鎖鎖住佢

痴線 咁樣簡直係不人道

有幾 ? 戒毒又如何 ?
加油
我係信迷
加油
我係信迷

信迷好野單飛左d歌都好聽
買把鎖鎖住佢

痴線 咁樣簡直係不人道

有幾 ? 戒毒又如何 ?

個鎖通常係彎 即係扯都唔比扯 好癲

2日唔J 都唔得掂

2日唔J 都唔得掂

我係第三日
加入
加入

今晚我會整一個同行名單
第二個禮拜
第二個禮拜

有冇覺得自己精神左
第二個禮拜

有冇覺得自己精神左

有啊 體力好咗
話咁快黎到第二日

有鑑於琴日有好幾位巴打一齊戒,為左提升效率,我地由今日開始會新增同行者名單,只要留名話想加入就會被加在名單上面。

名單上面既人會被紀錄戒J既開始日期、戒到第幾日、同埋寫幾句身體變化(如巴打提供),最重要係如果破左戒,會永久列在名單前列,即係所有人都知你戒唔到J,從而造成壓力令你戒J。希望各位加入既巴打會誠實面對,咁先有意義。廢話唔多講,即刻開始戒J日記Day2。

------------

戒J日記Day2 18-05-2017 陰

琴日本來就較左鬧鐘早d起身既,但係估唔到今日都係賴左床,結果都係搞到成11點先起身。

起身之後就落街買左唐記包點既叉燒包同雞扎做早餐(唐記雞扎世界第一),食完野就睇左場lol既比賽(算係興趣)就點幾,之後出街諗住跑步,但換好哂衫之後發覺對鞋爛左,於是改變策略出去買鞋同溫日文。

結果睇中左對鞋,見到459都平平地但因為無size最後都係無買到,反而行書局個陣就買左連登作家【裕賢先生】本《孤獨的島住了一個人》,只係78蚊,好抵。

再到後來今日有好多朋友約左我打波,一打就打左6個鐘係咁贏,突然落雨就返左黎,沖左個涼好攰再打呢篇文,攰到咁我諗我今晚都唔會破戒,報告完畢!

身體狀況:其實仲係會賴床,但無咁難起身(好似)。琴晚仍然有失眠,但鼻塞好似好左,呢個唔排除係因為落雨空氣好左。起左身之後仍然好攰,呢個唔太大變化,仲係未有動力溫書同做體能,心境上未有感受太大。總結:呢日既變化唔知係心理作用定真係關戒J事,要密切關注。

---------

同行者名單:目前並無同行者,期待各位加入
話咁快黎到第二日

有鑑於琴日有好幾位巴打一齊戒,為左提升效率,我地由今日開始會新增同行者名單,只要留名話想加入就會被加在名單上面。

名單上面既人會被紀錄戒J既開始日期、戒到第幾日、同埋寫幾句身體變化(如巴打提供),最重要係如果破左戒,會永久列在名單前列,即係所有人都知你戒唔到J,從而造成壓力令你戒J。希望各位加入既巴打會誠實面對,咁先有意義。廢話唔多講,即刻開始戒J日記Day2。

------------

戒J日記Day2 18-05-2017 陰

琴日本來就較左鬧鐘早d起身既,但係估唔到今日都係賴左床,結果都係搞到成11點先起身。

起身之後就落街買左唐記包點既叉燒包同雞扎做早餐(唐記雞扎世界第一),食完野就睇左場lol既比賽(算係興趣)就點幾,之後出街諗住跑步,但換好哂衫之後發覺對鞋爛左,於是改變策略出去買鞋同溫日文。

結果睇中左對鞋,見到459都平平地但因為無size最後都係無買到,反而行書局個陣就買左連登作家【裕賢先生】本《孤獨的島住了一個人》,只係78蚊,好抵。

再到後來今日有好多朋友約左我打波,一打就打左6個鐘係咁贏,突然落雨就返左黎,沖左個涼好攰再打呢篇文,攰到咁我諗我今晚都唔會破戒,報告完畢!

身體狀況:其實仲係會賴床,但無咁難起身(好似)。琴晚仍然有失眠,但鼻塞好似好左,呢個唔排除係因為落雨空氣好左。起左身之後仍然好攰,呢個唔太大變化,仲係未有動力溫書同做體能,心境上未有感受太大。總結:呢日既變化唔知係心理作用定真係關戒J事,要密切關注。

---------

同行者名單:目前並無同行者,期待各位加入

同行者 巴打一齊加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞