「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
樓主打錯我名
點解戒丁成效咁兩極
呢度d人話戒完無用
但國內外論壇又不約而同有人話戒完會有自信/精神d/專注力精力大增等等

究竟邊套講法先岩

我諗體質方面可能真係要戒半年以上先會慢慢改變到

講到點冇用都好
諗下你如果唔需要再搵av download av打丁會慳返幾多時間做其他野

話戒完冇用既戒咗幾耐先
[ember]http://blog-imgs-72-origin.fc2.com/e/r/o/erogif2/2015021106003022c.gif[/ember]

紋埋身知咩事啦

收收皮先啦解密狗

唔好係到狗吠啦
Day2
樓豬可唔可以加個LoL frd一齊玩
冇frd同我打又冇比賽睇
驚太寂寞會破戒

可以但聽日先 就訓

我成功戎左好耐啦,由今年2月開始成功左
留名睇樓主擺脫以前既生活

真係咁堅
http://blog-imgs-72-origin.fc2.com/e/r/o/erogif2/20150211055714c6b.gif

已經唔會控制到我
因為我想行回頭路
好大雨

大雨到醒左
點解戒丁成效咁兩極
呢度d人話戒完無用
但國內外論壇又不約而同有人話戒完會有自信/精神d/專注力精力大增等等

究竟邊套講法先岩

呢個就係我一開始個動機,完全唔知點解要比人狙擊
[ember]http://blog-imgs-72-origin.fc2.com/e/r/o/erogif2/2015021106003022c.gif[/ember]

紋埋身知咩事啦

收收皮先啦解密狗

唔好係到狗吠啦

你老母當初比隻狗破左處
生左你隻雜種畜牲狗出黎
要係網上搵存在感係慘既

紋埋身知咩事啦

收收皮先啦解密狗

唔好係到狗吠啦

你老母當初比隻狗破左處
生左你隻雜種畜牲狗出黎
要係網上搵存在感係慘既

不要以己度人
之前戒左一個星期左右,一打返之後個頭痛到仆街,仲要痛足兩日
lm
Day2 呢排準備final 冇打丁

狀況:好想打,開始成日諗邪野,好辛苦

生理:同以往一樣,冇咩大改變。仲係冇乜精神,好攰

心理:忐忑不安,想打又打唔到
建議開反個 tg grp 共勉之
btw想進一步了解戒丁既朋友可以上下 reddit :nofap
睇下人地點睇戒丁
參考下其他人戒丁方法
同埋果度有個nofap daycounter... 唔洗自己記住記住
建議開反個 tg grp 共勉之

都可以,因為呢個我諗有變吹水post既趨勢
Day2
驚太寂寞會破戒

可以但聽日先 就訓

好感動
樓豬咩名 我加你

我可以加你,但唔想自爆,你有冇tg?
戒左兩星期精神左起身完全唔攰
Day2
驚太寂寞會破戒

可以但聽日先 就訓

好感動
樓豬咩名 我加你

我可以加你,但唔想自爆,你有冇tg?

tg: CandyMeow
btw想進一步了解戒丁既朋友可以上下 reddit :nofap
睇下人地點睇戒丁
參考下其他人戒丁方法
同埋果度有個nofap daycounter... 唔洗自己記住記住

外國人普遍都係話心理上會好左,得閒都睇下先
C cup 有冇人信

其實戒還戒,都可以正常扑野下話
C cup 有冇人信

[ember][/ember]

Day3心得
好辛苦,下面係咁叫我去掂佢

我驚我破戒
C cup 有冇人信

[ember][/ember]

今日打左飛機未啊1仔
Day3心得
好辛苦,下面係咁叫我去掂佢

我驚我破戒

三上出新片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞