「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
仙人模式唔係咁練

逃避戒丁係永遠練唔到

仙人
跟機 一齊戒

樓主 加油 努力 我打J先

呢張J圖我唔岩啦 唔錚好呢類人造人樣同綁手綁腳
火星演唱會正呀

好野黎 聽完次次都好high
可以同樓主同步喎 我都好似前日打左尋晚無打
次次都過唔到一個星期 到後期一定好似裝到滿哂要打出嚟咁

睇黎可以整番個一齊戒名單 之後報告番d改變 list下都好
我以前都係每日一J
戒J好難一步到位
我開始個陣係嘗試減少次數
由每日>兩日>一星期>兩星期
到而家一個月1-2次
的確係無之前咁攰,以前訓十個鐘都攰到仆街
而家訓6-7個鐘都有精神做野

打J唔一定係壞事,但一定要識節制
樓主加油

樓主 加油 努力 我打J先

呢張J圖我唔岩啦 唔錚好呢類人造人樣同綁手綁腳

https://ptt.jimpop.org/485b1f45e22f
有啲心靈寄託就有志者鄧境成

因為我個名已經無打幾個月

幾個月完全難以想像我會達到呢個成就,不過我就係無咩心靈寄託,尤其是夜晚
我又跟機先

幾個月完全難以想像我會達到呢個成就,不過我就係無咩心靈寄託,尤其是夜晚

試下搵啲中意既運動做下 要徹底愛上同習慣一個時段會做既 例如夜晚跑步 享受吹海風睇夜景 同堅持到自己定既跑步距離目標

如果打完j 就會攰到跑唔哂全程 冇得享受自己愛同享受既野 換來既只係射既果下剎那快感 不值得

利申 一個月成功人士

尾2 More
我戒J最長都係一個月 有次頂唔順要訓係床劣幾吓

試下搵啲中意既運動做下 要徹底愛上同習慣一個時段會做既 例如夜晚跑步 享受吹海風睇夜景 同堅持到自己定既跑步距離目標

如果打完j 就會攰到跑唔哂全程 冇得享受自己愛同享受既野 換來既只係射既果下剎那快感 不值得

利申 一個月成功人士

我都有做運動 但我之前係就算幾攰 一上到床就會自動黎料
加油啊
我戒J最長都係一個月 有次頂唔順要訓係床劣幾吓

劣完幾下通常都出事
加油啊

多謝你
仙人模式唔係咁練

逃避戒丁係永遠練唔到

要唔起淫念第一步就係遠離淫邪先

之後先慢慢喺思想落功夫
仙人模式唔係咁練

逃避戒丁係永遠練唔到

要唔起淫念第一步就係遠離淫邪先

之後先慢慢喺思想落功夫

一個六道仙人 一個永離六道洗唔洗整場辯論比你地
戒丁同身體狀况冇咩關係

利申:戒過一年,0變化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞