「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
樓主而家咩狀態 有冇破戒

多謝關心仲未破戒 捱過左對我最難既第三日

第四日至岩
啲淫念喺起身同埋臨訓前係咁湧上黎

好彩克制到

而家手震冇咁嚴重

我而家起身嚴重d不過要一齊頂住
最長記錄好似兩星期,記得之後打個野大爆射
冇破
失敗左 Day 0 starts again

無得again 你只會被置頂

樓主諗住點置我頂?
加入
失敗左 Day 0 starts again

無得again 你只會被置頂

樓主諗住點置我頂?

會開個陣亡名單寫戒左幾多日就死左
今日開始計,落我名。
今日開始計,落我名。

唔該哂你提我,我又真係唔記得左
最長記錄好似兩星期,記得之後打個野大爆射

我個時三日已經係湧泉級數可能我見識少
加入
就黎考試諗著戒二個月

上次13/5/2107 01:32

打完第二日起身真係好辛苦
個腦好空
跟機 計埋今日 day 4
Day 2: 18/5夜晚-20/5朝早
18/5夜晚:承上次報告,點半就莫名地眼瞓好早瞓左

19/5朝早:承上次報告,起身都幾辛苦有少少賴床,不過醒左之後都無話想返瞓,仲屙左兩次屎

19/5晏晝:要做勞動工作搬搬抬抬,發現比起上次做同樣嘅野有力左,好快手就走完,仲要做多過上次

19/5夜晚:10點收工開始有啲眼瞓,捱到返大學同fd飲酒,飲到瞓低半夜劏到一地都係 ,去沖涼房沖身點知係地下瞓著左,瞓完好似好左啲,再返房瞓到10點

20/5朝早:個胃就嚟穿咁,仲有少少宿醉,好彩無頭痛

進度:day2無打丁,19/5夜晚進入day3,仲未有打丁嘅慾念
今日day3 自己係屋企有d想打
樓主sorry遲左報到,今朝起身個下好辛苦,啱啱食完野先好返啲
今日day3 自己係屋企有d想打

但精神已經開始好番d
失敗報到區
可唔可以加番個陣亡名單

做咩呀 你死左咩?咁快?
樓主sorry遲左報到,今朝起身個下好辛苦,啱啱食完野先好返啲

唔緊要 你寫咁多有助研究我今朝都有少少頂唔住 但為左報告順利完成,頂下啦
失敗報到區

我好似無加你名
失敗報到區

我好似無加你名

day 4 here
但細佬我目標只係去到23號
plus 1 ,let's fight!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞