「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
Day 10 覺得隻眼精神好多 自信心up

想加入一齊戒。

J 齡 8年到,每日1次/每日2次

身體情況:間中耳嗚,記憶力差,集中力差,無自信,個樣d人話愈來愈邪

今日丁左,暫時day 0 聽日正式Day1

巴打同我差唔多咁嚴重,我今曰第2日啦,一齊加油
今晚出去飲野
Feel到有啲大獲
之前試過戒到一個月 只要一想打就諗住啲核突既野就ok
報名加入有心唔怕遲
咁巴打戒到兩個禮拜之後諗住點

類似
報名加入有心唔怕遲
咁巴打戒到兩個禮拜之後諗住點

兩個禮拜之後睇下定力再決定
有冇高人做到百日築基
有冇高人做到百日築基

元嬰
連登史上最大戒J軍團已經黎到八十人,再次多謝大家支持今日又有幾位朋友陣亡亦都好開心大家因為有支持而戒丁
特別鳴謝郭藹明巴打貼人妖圖對抗邪魔大家都可以po呢d黎頂住
----------------
戒J名單 (71人存活,9人陣亡)

陣亡名單
沉睡的堅哥在蘇醒(未知)
新垣結衣(Day0)
日日做港奴(Day1)
處女座殺手(Day1)
平沢憂(Day3)
南半球(Day3)
契弟走得魔(Day2)
Jolam林作(Day2)
eunjibeebee(Day6)

23-05-2017 Day0
迷失的九十後

22-05-2017 Day1
每天都要戒丁
中醫師
このすば
RBF界代表
胡~力威
天龍
有性無愛
拉斯普丁巨炮

21-05-2017 Day2
王勁威
醉愛傻系
范兵兵(請確認)
柳間
有求必應非君子

20-05-2017 Day3
未交水費
比卡釗Pikachiu
忘記歌詞的我
凍檸茶少鹹
殺戮都市
褲是閂
利維亞的傑佬
貓咖啡
性天奴
桃桃桃
玩味
當這地球沒有貓
啊仔你醒吓啦
胡力威•改
控制下的自由
望住條賓周扯旗

19-05-2017 Day4
snsd_yuri
聖人
香蕉花生
我們仨
大砲叔叔
槍林彈乳
ThomasWade
雅珊園梁建皓
睪飛丸走
莫等待
無性
Daryt

18-05-2017 Day5
心如止水
巴爾肝半島
吹乾左個頭
愛很簡單
舌加宴
串燒包皮
大鳥龜
三條柒
半生瓜
我係你女朋友
一日一隻貓
方大同小二

17-05-2017 Day6
A0真毒不解釋
咪搞咁多野啦
簫塞豐乳間
牧師林
郭藹明
唔知係咪我
大門大獸

16-05-2017 Day7
木木人
黑澤明步
傷心的漢子

15-05-2017 Day8
做套唔戴愛

14-05-2017 Day9
搓深者
Speedbird

13-05-2017 Day10
悠悠的風

12-05-2017 Day11
鄧不利多教授

10-05-2017 Day13
SellABrick
Day 1 列兵
(好似係
留個靚名戒j先
Day 0
巴打,我復活,回歸day 1
今日已經到左第六日,過程好艱辛。另外我好想大家復活,但我又唔想大家話復活就復活,我應該點做好
---------------
22-05-2017 戒J日記 Day6 雨

恭喜SKT完成電競大滿貫同時亦代表住我既通頂生活可以完結。今晚開始番正常作息。

由於我今朝8點先訓,所以成4點先起身,落街食左個焗飯,只係食左一半,可能夜訓無咩胃口。

之後本來要出街打波,但係送火牛個個人打電話黎叫我係屋企等貨。佢話八點到,結果八半先到。

用左一個鐘裝完,部機開到了玩到了

裝完之後又肚餓,落街食左個麵就上番黎。

而家11點幾,我同你講,我全日都好掙扎,條J越黎越大力會唔會忍唔到兩星期嫁

身體狀況:可能真係夜訓,有種好似以前咁攰既感覺。我覺得呢日不能作準,我諗要聽日先可以繼續正常既報告。
今日已經到左第六日,過程好艱辛。另外我好想大家復活,但我又唔想大家話復活就復活,我應該點做好

恭喜SKT完成電競大滿貫同時亦代表住我既通頂生活可以完結。今晚開始番正常作息。

由於我今朝8點先訓,所以成4點先起身,落街食左個焗飯,只係食左一半,可能夜訓無咩胃口。

之後本來要出街打波,但係送火牛個個人打電話黎叫我係屋企等貨。佢話八點到,結果八半先到。

而家11點幾,我同你講,我全日都好掙扎,條J越黎越大力會唔會忍唔到兩星期嫁

身體狀況:可能真係夜訓,有種好似以前咁攰既感覺。我覺得呢日不能作準,我諗要聽日先可以繼續正常既報告。

有無偷偷J左呀
戒左咁耐有冇番d自信心?
記憶好左?
面色好左?

有無偷偷J左呀

無 但越黎越接近
Day 0 lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞