「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
戒左咁耐有冇番d自信心?
記憶好左?
面色好左?

記憶同面色都有自信心都有少少既
今日已經到左第六日,過程好艱辛。另外我好想大家復活,但我又唔想大家話復活就復活,我應該點做好
---------------
22-05-2017 戒J日記 Day6 雨

恭喜SKT完成電競大滿貫同時亦代表住我既通頂生活可以完結。今晚開始番正常作息。

由於我今朝8點先訓,所以成4點先起身,落街食左個焗飯,只係食左一半,可能夜訓無咩胃口。

之後本來要出街打波,但係送火牛個個人打電話黎叫我係屋企等貨。佢話八點到,結果八半先到。

用左一個鐘裝完,部機開到了玩到了

裝完之後又肚餓,落街食左個麵就上番黎。

而家11點幾,我同你講,我全日都好掙扎,條J越黎越大力會唔會忍唔到兩星期嫁

身體狀況:可能真係夜訓,有種好似以前咁攰既感覺。我覺得呢日不能作準,我諗要聽日先可以繼續正常既報告。

有無偷偷J左呀

無 但越黎越接近

根據某戎j王講法 你心入面 個腦思想淫野 都算係念力j左
加入
好撚辛苦阿!!!

條撚好辛苦阿!!!

我都係好想死呀
今日已經到左第六日,過程好艱辛。另外我好想大家復活,但我又唔想大家話復活就復活,我應該點做好
---------------
22-05-2017 戒J日記 Day6 雨

恭喜SKT完成電競大滿貫同時亦代表住我既通頂生活可以完結。今晚開始番正常作息。

由於我今朝8點先訓,所以成4點先起身,落街食左個焗飯,只係食左一半,可能夜訓無咩胃口。

之後本來要出街打波,但係送火牛個個人打電話黎叫我係屋企等貨。佢話八點到,結果八半先到。

用左一個鐘裝完,部機開到了玩到了

裝完之後又肚餓,落街食左個麵就上番黎。

而家11點幾,我同你講,我全日都好掙扎,條J越黎越大力會唔會忍唔到兩星期嫁

身體狀況:可能真係夜訓,有種好似以前咁攰既感覺。我覺得呢日不能作準,我諗要聽日先可以繼續正常既報告。

有無偷偷J左呀

無 但越黎越接近

根據某戎j王講法 你心入面 個腦思想淫野 都算係念力j左

我都知但係六道又話最犀利係望住av都面不改容先係最高境界
戒j day1
失敗
!!!加入
加入
依家好似2日
加入
day 1
今日day2,講少少日記啦
前日破左戒,琴日重新開始
今日12點幾去左睇異形,睇完去左鋸扒,之後去左尖沙咀行街,行到七點半去左食拉麵,食完拉麵送完條女返去就返屋企,之後返到屋企眼訓就訓到10點,而家同朋友玩緊h1z1今日起身j意好濃,上黎睇下你地又捱過左,之後成日出左街都冇乜意慾丁了。
成功頂過今日,希望聽日可以繼續因為次次都過唔到3日,希望有班巴打一齊戒能夠成功
加入 Day2
唉屌...又衰左

Day 0 喇又
戒j day1
失敗

步入Day2繼續努力
戒j day1
失敗

岩嫁啦 繼續po呢d圖鞭策我地
呢個post 好有魔力好有信心戒咗佢 ,
今日以為自己戒左好耐點知望番個表先幾日,
繼續加油,今次要戒夠兩個月先得,
其實耐無丁(2,3星期),根據個人經驗,會好易比丁慾影響自己生活

一齊寫日記會仲有魔力
好啦樓主,我諗左成日,決定參戰。
強帖留名。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞