「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
day5
真係少d定力都唔得,好易觸發到個慾望
day5
真係少d定力都唔得,好易觸發到個慾望

咁樣安全啲
嘩屌 啱先扯左成粒鐘
個腦開始有畫面
好彩返緊工
陣亡 再黎過 day1
day 4了
會起機但係唔打好快就冇左個慾望
Day3 好想打 睇左陣av 好彩忍到
講番先,上面個post未更新得切 得三十幾人左右,聽日會更新番,今晚冇咩時間,一時間太多人更新唔切,Sorry。
另外由於名單人數太多,所以以後日記部份同名單部份會分開出,以方便手誤出左上面個個柒post再次感謝大家支持

陣亡名單亦會聽日補上,以我所見已經有三四個。係呢度予以強烈既不滿,希望大家會加油聽日會up番陣亡日數。
包括:
沉睡的堅哥在蘇醒
日日做港奴
新垣結衣
處女座殺手

以下係日記部分:
------------------
戒J日記Day4 20-05-2017 其實落夠雨未?

我話你聽,我今日差d忍唔住,尤其當我見到上面個幾張J圖,如果比著以前既我,我已經破左戒。但係,我見到咁多同行者同埋我需要做實驗,所以我同自己講唔可以破戒。

最嚴重係一朝早起身個陣,因為琴晚通完頂,所以成兩點先起身,精神力不足搞到唔夠堅定,差d除左褲。

之後落左訂買左電準備遲d整番部電腦,然後睇左本書,非常健康。

夜晚本來要出去學日文,但由於我朋友冇起到身所以無去學到,而家同琴晚一樣出發準備睇比賽。我諗,應該頂得住既。

身體狀況小結:又變番好攰,可能因為通完頂關係,但手腳無咁虛。同埋戒左幾日,係好易就忍唔住,非常危險。仲未明顯感覺到大變化。報告完畢!

唔好放我落去住先啦我聽日會重新開始啦

行第一步del 片先啦真心,如果唔係永世戒唔撚到

對唔住我今日真係絕對要戒到,唔係就del撚晒啲bookmake同片佢
講番先,上面個post未更新得切 得三十幾人左右,聽日會更新番,今晚冇咩時間,一時間太多人更新唔切,Sorry。
另外由於名單人數太多,所以以後日記部份同名單部份會分開出,以方便手誤出左上面個個柒post再次感謝大家支持

陣亡名單亦會聽日補上,以我所見已經有三四個。係呢度予以強烈既不滿,希望大家會加油聽日會up番陣亡日數。
包括:
沉睡的堅哥在蘇醒
日日做港奴
新垣結衣
處女座殺手

以下係日記部分:
------------------
戒J日記Day4 20-05-2017 其實落夠雨未?

我話你聽,我今日差d忍唔住,尤其當我見到上面個幾張J圖,如果比著以前既我,我已經破左戒。但係,我見到咁多同行者同埋我需要做實驗,所以我同自己講唔可以破戒。

最嚴重係一朝早起身個陣,因為琴晚通完頂,所以成兩點先起身,精神力不足搞到唔夠堅定,差d除左褲。

之後落左訂買左電準備遲d整番部電腦,然後睇左本書,非常健康。

夜晚本來要出去學日文,但由於我朋友冇起到身所以無去學到,而家同琴晚一樣出發準備睇比賽。我諗,應該頂得住既。

身體狀況小結:又變番好攰,可能因為通完頂關係,但手腳無咁虛。同埋戒左幾日,係好易就忍唔住,非常危險。仲未明顯感覺到大變化。報告完畢!

唔好放我落去住先啦我聽日會重新開始啦

行第一步del 片先啦真心,如果唔係永世戒唔撚到

對唔住我今日真係絕對要戒到,唔係就del撚晒啲bookmake同片佢

係唔係前後調轉咗, 應該係DEL哂啲色情資訊先會戒到

仲未del
只係戒今日
攪錯
加入同行者大軍
樣殘+衰老由幼稚園打到依家19歲
19成日俾人當29
希望係衰打丁
之前試過三日破戒
每日上黎打卡 希望成功
加入同行者大軍
19成日俾人當29
希望係衰打丁
之前試過三日破戒
每日上黎打卡 希望成功

幼稚園
射啲咩出嚟
今日Day 1,啱啱瞓醒。
加入同行者大軍
19成日俾人當29
希望係衰打丁
之前試過三日破戒
每日上黎打卡 希望成功

幼稚園
射啲咩出嚟

打空炮
聽講未到有精射出嚟嘅年紀都可以有高潮
只係無野出咁解

仲未del
只係戒今日
攪錯

未呀,唔敢做咁絕住,我頂到既話會繼續戒
btw
我都想戒 5日就收皮 個樣好老好多油
樓上屌你咩好撚緊火呀仆街

我都開始爆爆地,但要頂住呀,意志力MAX
樓豬失眠

冇呀,比賽打淩晨,最後今日,之後就回復正常
為女戒咗10幾日 你問我答

報告:
腦部方面:
改善咗記憶力同耐力,而家好對答如流同可以堅持到做好耐嘅數獨練習or睇書。
心理方面:暫時面色好睇咗,冇咁容易比人話尋晚又夜訓呀咁樣。
身體方面:暫時冇咩特別,身體睇落冇咩大分別

完畢

我都開始爆爆地,但要頂住呀,意志力MAX

頂緊呀絕對要頂住今日條女叫我上佢屋企打機都唔撚去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞