「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
Day 4 now
忍左4日 今日忍唔住開左套AV黎睇 扯到行曬 CHOK左陣 出左小小水CHOK到有小小想射既感覺 旦係睇睇下忍撚住左著番條副 即做30下PUSH UP 咁樣算唔算破左戎?

忍住呀,咁樣好易丁多次,
回頭是岸啊

姐係算唔算破左戎
已經3個星期冇打丁,
希望戒到1年啦
忍左4日 今日忍唔住開左套AV黎睇 扯到行曬 CHOK左陣 出左小小水CHOK到有小小想射既感覺 旦係睇睇下忍撚住左著番條副 即做30下PUSH UP 咁樣算唔算破左戎?

回頭是岸啊

姐係算唔算破左戎

忍住唔射仲傷身呀
留意左個post好耐 加入
而家2日
Day1開始,非常精神
冇丁三個月 之前一星期2-3丁

主要係而家冇電腦睇av,冇睇就唔會特別大性慾
留意左個post好耐 加入
而家2日

證明你諗左好耐
我係度都呼籲其他睇緊但又無加入既巴打一齊加入
加入 今日Day 1.
Day 5: 21/5夜晚-23/5朝早

21/5夜晚-22/5朝早:承上次報告

22/5晏晝:話說尋日收左工之後就返左屋企等覆診,於是瞓左一陣,點知執野去覆診嘅時候心血來潮諗住搵返樣幾貴嘅野,dllm搵唔到嘅,之後就決定出門口,點知啱先掛住搵野無拎到覆診卡,即刻衝返上樓嚟。一入lift,四個老人家入左嚟,我趕時間佢地仲係到妹下妹下咁,真係勁唔好彩。

拎完之後拿拿林衝落去搭車,最後遲左兩分鐘不過上一個patient都未睇,所以又等左陣,到我嘅時候幾驚又俾醫生鬧,因為我成日都唔記得戴橡筋,無錯可能有同路人知我睇緊咩醫生,其實我係箍緊牙。最後都係無俾醫生鬧,仲叫我戴少啲,講講下之後直程叫我唔好戴兩星期再睇下點。

返到屋企打ow撞到個應該係去外國讀書嘅香港人,玩得幾開心,打完之後就食飯,有好多雞翼食。普遍啲人鍾意食大大隻嘅雞翼,但係我鍾意食細細隻,因為啲肉實正啲滑啲,無大隻個啲咁鞋,啲皮都爽口啲 ,諗起都扯扯地。

食完飯氣攻心就去瞓,唔知係咪未瞓涼,成日都想醒去沖涼再瞓過,但就偏偏的起唔到心肝去沖涼,搞到瞓又瞓得唔好,到最後決定都係就咁瞓算數。

23/5朝早:因為我6點要到屯門,所以我4點9就要起身,順便沖埋個涼先出去,尋晚book左的士點知無車到,dllm即刻用app call架的士,最後都俾我call到架,幾驚啲的士交更唔接客。不過最後都係遲左一兩分鐘,返到去恰眼瞓,以後都係唔接埋依啲濕尻更啦。

進度:完成day 5,22/5夜晚進入day 6,開始想打丁,間中會扯住扯住咁。
早晨
和尚集中地
第一日

5月23 (陰)

破戒

回頭是岸啊

姐係算唔算破左戎

由樓主決定啦

一次就由佢,長期都係咁就前列腺gg
今朝起身夢遺了

咁又day0?

回頭是岸啊

姐係算唔算破左戎

由樓主決定啦

咁梗係算啦玩到有水
我要加入 戒J
Day2
Day 3
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞