「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
唔受鬼妹
fuck 做完運動,精力總好似多左咁,

幻覺黎嫁啫,唔好亂黎
唔受鬼妹

到你谷住谷住嗰陣
求其一張臭雞圖都可以KO你
好 我跟!
如果眼大睇過龍既朋友,留意番個同行者名單係鬼妹J圖前面,請自行觀看。

大家睇左咁多篇,如果有興趣自己寫日記既話都可以一齊參與,個人經驗寫日記有助戒J。

因為你知道,如果第二日唔寫,你會比人屌死。

-----------------------
戒J日記 Day5 陰(好似係)

係Day5,我竟然黎得到Day5。諗番起頭幾頁d留言,好多人話我Day2寫個完字就可以收隊。而家我黎到Day5。

琴晚繼續係通頂,今日三點幾起身,食左個飯,之後做左個大工程。我將一個大紙皮箱變左做書櫃,擺到三十本書左右。然後坐左係床上面睇哂剩番個半本書,約個幾鐘左右。然後我用多兩個鐘做左樣都好痴線既事情,就係點下屋企有幾多本書,我屋企大約有5-6個擺書既地方,最後點完,不計算70幾本漫畫,我總共有294本書。

呢294本書我會係聽日既時間分成兩類,一類係故事類,用黎出街睇。另一類係工具書類,留係屋企睇,同時會一路睇一路抄筆記,務求自己係各個範疇都得到提升。

執哂書之後實在太攰啦,所以我就訓左一個鐘到,落街食個野,之後整理埋呢個post既名單就而家出緊街準備睇最後今晚既lol決賽。

無錯今日過得比較短,但過埋聽日就回復正常生理時鐘,可以令所有實驗更準確。

身體狀況:我覺得身體無咩大改變,手腳無咁易無力,但可能唔夠訓所以都係攰。但腦袋方面就好好多,例如我會想睇哂一本書,同埋我會去做d都幾悶既野例如執書呢d咁樣,暫時感覺都唔錯。

但呢一日我有幾段時間都唔係幾忍得住,係咁係度掙扎,好彩我不斷諗住呢個post先令我堅持落去,多謝你地,亦都證明我開呢個post係無錯,大家都要加油!共勉之!
你琴晚都通頂睇比賽
今日唔係唔睇吓嘛?
唔受鬼妹

到你谷住谷住嗰陣
求其一張臭雞圖都可以KO你

較左。惡靈退散
你琴晚都通頂睇比賽
今日唔係唔睇吓嘛?

咪就係睇埋今晚囉
戒J post啲J圖寧舍好J
你琴晚都通頂睇比賽
今日唔係唔睇吓嘛?

咪就係睇埋今晚囉

SKT
戒J post啲J圖寧舍好J

係 因為佢地會出盡法寶逼你破戒
http://www.this-av.com/video/280600/
私人珍藏 記得del咗個-佢
一齊介

每天都要戒丁
加入戰團
年紀大自然戒到
係咪代表連登仔起碼一日一丁?
本身唔常打
間唔時先一次度
加入戰團
加入加入
由5月21號凌晨12點起跑
我要參戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞