「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
小弟決定親身嘗試戒J,但戒J呢家野就眾說紛紜,有人話戒完會精神好左有動力,亦有人話成日打J身體反而更好,亦有抒壓作用,究竟實情係點呢?

於是小弟決定親自戒J14日,用自己既身體證明戒J理論!

詳情如下:
戒J時間為兩星期(5月17日至5月31日),有需要或反應熱烈會繼續加長。
每晚11點會更新戒J日記紀錄當日感覺同活動。
6月1號會作出整體結論(如時間加長則以兩星期為一個週期作出總結。)

首先講少少背景先,本人長年有打J習慣,幾乎每日都會。
最近身體明顯差左,人易攰,頹廢,無咩動力做野,同埋有重鼻塞。平時都會做運動,籃球同少量gym。目前狀況為23歲以下,失業兩個月準備搵工但未知搵咩,單身狗。我地即管睇下戒J會唔會成就精彩人生

----------------
戒J日記 Day1 17-5-2017

今日有少少特別,因為準備今日戒J,所以琴日打左兩次
搞到今日成十二點先有力起身,食左個早餐之後就同朋友去左球場射左三個鐘波。

之後食個下午茶,因為電腦壞了所以狂碌手機上連登至晚上,之後晚餐食左個M記,再返屋企聽左陣信樂團火星演唱會就完左第一日。

睡眠時間為凌晨一點,即係打完呢篇文之後,比平時早,較左鬧鐘八點醒,希望可以起到身去溫日文。

身體狀況小結:因為琴日有打J,今日冇任何身體變化,報告完畢
介J分享心得
留名待丁
介J分享心得

唔通我打咁大篇野就係引你出黎又話你聽咩?
唔打j會易起身啲,打咗會手腳無力,起唔到身
曲綫求J圖
TL;DR
上星期介左個星期 無咩特別
聖人模式 : On
聽日起身:

破戒了
等睇j圖
留名
14日都係戒?
兩個禮拜唔夠上仙人模式嚄
最多都係新手上路之類
起碼3個月啦

btw 正已評
一直想開個類似既post不過諗住戒長少少時間先一次過post
名已留,樓主加油
大家唔好放太多j圖騷擾樓主
一個月冇打
冇j圖睇住呢個先
戒左2日
岩岩屎忽痕開左套AV睇扯到行哂
不過諗諗下都係唔打
等j圖
戒左2日
不過諗諗下都係唔打

等夢遺啦
戒左2日
不過諗諗下都係唔打

等夢遺啦

夢遺唔算破戒
跟機
之前都係日日打
一齊修練啦 希望成功啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞