「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
今日day2,講少少日記啦
前日破左戒,琴日重新開始
今日12點幾去左睇異形,睇完去左鋸扒,之後去左尖沙咀行街,行到七點半去左食拉麵,食完拉麵送完條女返去就返屋企,之後返到屋企眼訓就訓到10點,而家同朋友玩緊h1z1今日起身j意好濃,上黎睇下你地又捱過左,之後成日出左街都冇乜意慾丁了。
成功頂過今日,希望聽日可以繼續因為次次都過唔到3日,希望有班巴打一齊戒能夠成功

btw等陣訓教前諗住睇下av訓練下忍耐力,費事出到街見到啲女著少啲就起撚晒機應該到破戒之前都會咁做。而家玩多陣ow就訓

去到某個位就覺得av好無聊 睇完都無意欲打

唔係嘛你係咪成左佛
今日12點幾去左睇異形,睇完去左鋸扒,之後去左尖沙咀行街,行到七點半去左食拉麵,食完拉麵送完條女返去就返屋企,之後返到屋企眼訓就訓到10點,而家同朋友玩緊h1z1今日起身j意好濃,上黎睇下你地又捱過左,之後成日出左街都冇乜意慾丁了。
成功頂過今日,希望聽日可以繼續因為次次都過唔到3日,希望有班巴打一齊戒能夠成功

btw等陣訓教前諗住睇下av訓練下忍耐力,費事出到街見到啲女著少啲就起撚晒機應該到破戒之前都會咁做。而家玩多陣ow就訓

唔係嘛你係咪成左佛

應該係真,戒咗一排:大腦已經習慣咗唔打丁,為咗節省能量就唔會有打丁念頭。(人體基因設計傾向節能)
男朋友同屋企人去旅行,佢一個星期冇得打丁
平時見佢差唔多日日都打,見到佢咁好可憐
睇下佢返嚟有咩變化先

呢個post已經玩到有絲打入黎其實同屋企人去旅行都未必一定無得打丁既

seed/link/name

呢個好明顯宇都宮黎

唔係嘛你係咪成左佛

應該係真,戒咗一排:大腦已經習慣咗唔打丁,為咗節省能量就唔會有打丁念頭。(人體基因設計傾向節能)

未試過咁樣,咁會唔會有機會性冷感架?
上星期一丁完 忍到今日了
立志一星期之約已到
晏就重出江湖
上星期一丁完 忍到今日了
立志一星期之約已到
晏就重出江湖

即係我可以除你名?
忍左4日 今日忍唔住開左套AV黎睇 扯到行曬 CHOK左陣 出左小小水CHOK到有小小想射既感覺 旦係睇睇下忍撚住左著番條副 即做30下PUSH UP 咁樣算唔算破左戎?
屌,樓主我都加入了,目標戒到去星期六
【腎虛細膩體會之五:膽子變小,莫名其妙害怕】

《黃帝內經》云:「人有五臟化五氣,以生喜怒憂思恐」。情志與五臟的對應關係是:心在志為喜,肝在志為怒,脾在志為思,肺在志為憂,腎在志為恐。腎主恐有兩方面的意思,一方面是說恐能傷腎,另一方面是說恐懼是腎虛的表現,如果一個人無緣無故地有恐懼的感覺,往往說明有腎虛的問題。當一個人腎氣足時,他往往會有一種氣壯山河的感覺,底氣也非常足,一點也不怕,但是當一個人腎氣虧損到一定程度,他就開始莫名其妙害怕了,一會怕這,一會怕那,而且怕的內容在常人眼裡也許會覺得很奇怪,甚至是不可理喻。很多戒友其實都有膽子變小的體會,本來心理很正常很健康,但是隨著邪淫負能量的累積,隨著腎氣的不斷損耗,一種奇怪的害怕的感覺就會漸漸出現,然後將你牢牢籠罩,就像頭頂有一片挪不走的烏雲一樣,整個人生陷入了徹底的惶恐和不安。
其實keep住好忙就完全唔會有意慾打J
利申最長試過接近個半月無打J無打機
跟機
day1
去做gym或者打拳有助戒丁,之前我日日打,但今個月開始打拳後打少咗好多
但打完丁之後嗰日去打拳就好謝,踢腳都冇力
今朝起身夢遺了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞