「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式

1001 回覆
270 Like 16 Dislike
Day4 日記
今朝9點起身 到而家凌晨都仲感覺良好
平時9點起身 晏就就好易眼訓 訓晏教
搞到個生理時鐘錯哂 而家個人精神好多
集中力真係好左 而且今日有個朋友唔開心
講野果陣轉數真係快左
都未肯定呢個係心理作用定咩
但係無論自欺欺人緊定真有其事都好
心理上面都覺得好好
諗住轉下個目標 唔長戒 兩個禮拜一次
到時真係實行到既應該都係健康既事
畢業日期 3-6-2017 當拎到畢業證書
4-6-2017 會繼續開始第二輪
希望keep到呢個循環
岩岩想打

唉比埋條圖片link你喇
唔打都睇下啦,記得加密,珍藏黎

真心正

我有follow條女twitter
無特別去戒,不過差唔多兩個月無打過丁
通常戒丁有個臨界點,戒到咁上下個性慾個非常高漲,好想打丁
可能係第一,二個星期,過左之後就開始唔想打丁
不過學上面巴打咁講,其實戒丁係無乜用
我唔覺自己有精神左,都係會出暗瘡,仲有時會尿頻
連j3日人體實驗
點解戒丁成效咁兩極
呢度d人話戒完無用
但國內外論壇又不約而同有人話戒完會有自信/精神d/專注力精力大增等等

究竟邊套講法先岩
Day 6: 22/5夜晚-24/5朝早

22/5-23/5朝早:承上次報告

23/5晏晝:我本來2點鐘收工點知無啦啦要ot多一個鐘,4點返第二到

23/5夜晚:頹返工到9半收工,知道朋友又被前度纏住,但係好衰唔衰個陣時飲左啲酒,個腦諗唔到野,幫唔到佢手 好撚憎自己成日一有少少失落就去飲酒,我真係好懷疑自己係咪有情緒病。見到佢連身邊嘅朋友都俾佢前度騷擾,真係好心痛但係又唔知可以點幫佢,最後仲要唔小心瞓著埋

24/5朝早:佢6點幾無啦啦醒左,唔知係咪瞓得唔好。好想係佢身邊,個一刻覺得自己好無用,做到嘅只係講埋啲毫無意義嘅安慰說話。今日dayoff原本可以瞓耐啲,但係一醒左之後個腦就係咁諗可以點幫佢,但都係無半點頭緒,因為我根本無依啲經驗,分左手之後都係唔見面個啲。

進度:完成day 6,23/5夜晚進入day 7,完全無哂mood,只係想佢可以盡快解決左件事,可以變返之前咁開開心心hehehaha個樣
都唔知戒乜 成班傻鳩
唔通戒夠100日會變金城武咩
多做運動 整理下儀容 改善下飲食仲好
戒j根本自欺欺人 心理作用 信埋曬d垃圾冇科學根據既野

老老竇竇,戒打J還戒打J,睇圖當藝術咁欣賞真係好正常既事
上面條link影得好靚

你好落力宣傳

有冇介紹錯先
久違既清純

即刻用左黎做background

Day2
樓豬可唔可以加個LoL frd一齊玩
冇frd同我打又冇比賽睇
驚太寂寞會破戒

可以但聽日先 就訓

我成功戎左好耐啦,由今年2月開始成功左
留名睇樓主擺脫以前既生活
Day2
樓豬可唔可以加個LoL frd一齊玩
冇frd同我打又冇比賽睇
驚太寂寞會破戒

可以但聽日先 就訓

我成功戎左好耐啦,由今年2月開始成功左
留名睇樓主擺脫以前既生活

真係咁堅
http://blog-imgs-72-origin.fc2.com/e/r/o/erogif2/20150211055714c6b.gif
Day2
今日起身唔會覺得手軟腳軟
個人精神左
要繼續努力
好大雨
點解戒丁成效咁兩極
呢度d人話戒完無用
但國內外論壇又不約而同有人話戒完會有自信/精神d/專注力精力大增等等

究竟邊套講法先岩

我諗體質方面可能真係要戒半年以上先會慢慢改變到

講到點冇用都好
諗下你如果唔需要再搵av download av打丁會慳返幾多時間做其他野
[ember]http://blog-imgs-72-origin.fc2.com/e/r/o/erogif2/2015021106003022c.gif[/ember]

紋埋身知咩事啦

收收皮先啦解密狗
今日先day1 咁琴唔計
Day 5 now
唔想打就唔打嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞