[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (37)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
跟。
大理DLC既人物關系好似仲複雜過主線。
B2
B1
關係「皇室鬥爭」既野
一定複雜架啦
跟,其實不如投靠五皇爺吧啦,得嗰幾條友仲要冇武功

依家咪跟正氣僧撈緊
到時幫完正氣僧又拎唔到六脈既話係咪做低佢
其他巴絲唔知
你問我我就實揀隊冧佢
冇都動議做低佢
不過路叔仲有細佬debuff未發作
唔知到時會唔會揀完又lag機
A
Sor I mean 三皇爺
扮細佬係皇宮尻叫
之前我咪動議過
不過大部分巴絲好似唔太like
條線行咗少少就冇下文了
樓豬寫到三皇爺同不良人合作 揀左奶三皇爺實反面加速完大理dlc
不良人真係好撚慘
為咗比路叔理由打鳩三皇爺
冇啦啦又中槍(大理DLC本來唔存在)
---B2---

「好吧,既然唐大哥你不打算再講更多,我也無謂繼續威逼你了。」我說道。
「楊少俠你明白便好。」唐大哥再答道。
「好吧…既然如此我就去調查其他事了。」我再答道。
「其他事?」唐大哥好奇地說道。
我想了想後,或許唐大哥能夠幫上甚麼忙…所以我便直接答道「就是之前你們提過三皇爺那邊的異動,我打算去調查一下。」
「原來如此…關於這件事,應該與最近進城的那群人有關,若然楊少俠你有意去調查的話,務必要住意一下城內的軍營,可能會找到甚麼端倪的…」唐大哥答道。
「好的,謝謝唐大哥你的指點了。」我感謝道。

說完以後,我便先從廢屋離開,然後便開始調查這「異動」之事…

離開以後我便直接前往城內的軍營,也就是三皇爺旗下的那個軍營。
而今天我隨意地往軍營外面一看,便明顯看到守衛的數量減少了…

A. 潛入軍營
B. 圍著軍營走走 看一看情況
C. 不相信唐大哥的話 離開這裡
---
聽日休息 後日繼續
c
唔撚信咁好心
B
C
話說
路叔又唔記得換裝
如果好彩唐契弟冇講大話
咁就會好不幸咁比不良人認到
兩難局面
A
b
C
唔順眼就自己幫我加返句換裝落去啦咁
樓豬你會唔會太敏感
之前果d休息成日包融功都好合理
但今次樓豬你自己寫離開以後我便直接前往城內的軍營㗎喎
咁又計我捉你字蝨?
嚟d唔係飲水去廁所唔重要步驟呀?
到時打交有大劍定雙劍都差好遠
又或者如果我冇講
之後劇情又真係比人認到咁嚟到又可以計伏筆因為冇換衫㗎喎
你自己以前都會細節埋伏筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞