[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (37)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
咕咕依家邊忽係自己女人
屌完就真係有機會變自己女人
揀得啱咪自己女人
吸完之後又要保護翻佢
到時仲麻煩

未到手都當係
咁計全部女角都唔郁得㗎喎
陣間可能好似大理DLC咁
有人動議完本來冇都變到有機會
即刻卡save

至於照唔照顧
前面山頂互毆路叔同咕咕同level
依家個難處有唔少係裝完DLC戰力重新平衡
路叔本身中土可以打橫行依家又要縮返
吸完個同級唔質變都量變啦
合理期望路叔即刻變返DLC實裝之前打橫行個狀態
fing下手就有爆風唔洗再乞六脈
係大理城一拳一件開無雙驚閪咩
而且屌完咪算做乜要保護
之前仲好多人嫌女主太多添呀

吸得幾秒唔勁得幾多
三昧果part驚吸哂佢路叔會行唔出天龍寺
果陣有吸多一陣先停手揀
我估應該冇乜分別
只係三昧好感再降多d
因為「一陣」嚟d量詞太模糊一秒都係一陣
而且嚟本書唔係數據流唔會+1+1咁寫
加太少根本表達唔到變勁咗

btw
ff下吸乾三昧之後再吸乾咕咕
三個同級合體應該冇撚敵
伸隻手指向前篤就成道爆風劃咗條真空帶出嚟蠻力版六脈神劍
好似跑酷咁跑跑跳跳就成堆殘像兼刮風吹走哂d投射物蠻力版凌波微步
場外篇野個喬峰咁
靠血統都勁撚過兩個幾百年內力契細佬
超級契丹人
紅假有冇加更
增加色情內容
睇黎都係啦
---B2---

「好。」段肅答道。
「你先去查一查唐國組織的事吧,段雙那面的事倒沒這麼優先。」我再說道。
「明白。」段肅再答道。
說罷,我們便想各自離去了,而臨行之前,我便再說道「若然你有事找我的話,你就在客棧那邊給我留個訊息,然後當晚子時我們就再到城樓見面吧。」
「好的。」段肅點了點頭,然後他便迅速地離開了。

他走了以後,我便往著客棧回去了。

我在回客棧的路上,突然感覺到四周的屋頂上有著三四個人的動靜在跟著我,於是我便放慢了腳步,也避開了直接回到客棧。
走了一段不短的距離後,那「動靜」一直跟隨在我後面,於是我便停下腳步喊道「是那裡的朋友,不妨出來見過面吧!」

在我一喊之下,他們一行四人便在我身旁躍下,形成了一個四角的包圍網。
我仔細打量了一下他們,他們四人都帶著兵器,身穿黑衣,外表看來也不知道是甚麼勢力。
「若然情報沒錯,你果真就是路仁甲了。」其中一人喊道。

A1. 問他們是誰 試著套話 必要時逃跑
A2. 問他們是誰 不答便殺光
B. 直接出手殺光他們
--
聽日繼續
可能星期日有機會
B 但唔出劍
C 走
A2
簫佬 語癌 將軍 再加不良人 點打呀
b
打佢老母
吸乾每個敵人
B
B
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞