啱啱打完BioNTech第一針

912 回覆
430 Like 221 Dislike
科興累計死亡率:21/728900 ×100%=0.00288%
復必泰累計死亡率:5/649100 x100% =0.00077%
無打平均每日死亡率 : 139/7500700 x 100% = 0.00185%
科興累計死亡率:21/728900 ×100%=0.00288%

復必泰累計死亡率:5/649100 x100% =0.00077%

未有武肺平均每日死亡率 : 139/7500700 x 100% = 0.00185%

請繼續update

未有武肺前平均每日死亡率 : 139/7500700 x 100% = 0.00185%

請繼續update
琴日下午打完第二針,第二日既感覺係勁過第一針,而完全係感冒既感覺
0感覺
幾時打第二針 ?

小小麻卑
打針位 ?
唔通碌九?
復必泰又死多個女人呀,又黎計下數

科興:21/741000 ×100%=0.002834%
,復必泰:6/672700 x100% =0.00089%

比例= 1:3.184

復必泰急起直追中……

當科興死夠3.1844 個人,復必泰就有一個死啦~

由於科興已經嚇怕大量人士,所以已經無咩人敢預約打,因此佢既死亡人數會增長得慢d掛…
所以,比例會因為分母大左而縮小。
但復必泰多左人打,死亡機率增加得快左……所以真係追得好快!
過埋今晚再講。因為今晚先係打大佬……
未有疫苗前,武肺殺左200個香港人
有疫苗後,武肺殺左9個香港人
疫苗殺左27個
左手好卑
好似提唔起咁
隨遇而安啦
去食潮州魚蛋河未
知唔知九龍區邊度有 ?
唔知
過幾日無事的
岩岩打完第二針
留名睇反應
第一針反應大唔大 ?
我都啱啱打完
胃氣特多 好似飲氣水咁
傷口痛
我老母打完第二針無乜feel咁
咁我估可能第二針會相對反應大啲

睇下估得中唔中呀

等睇你聽日後日嘅反應報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞