啱啱打完BioNTech第一針

912 回覆
430 Like 221 Dislike
即係1+2 政府可能問你收番錢
香港終於有安樂死服務
https://lih.kg/2429764
樓豬唔好走呀
冇得唔走,而家停咗打。
而家諗住點
我準備打科興
BioNTech 不恢復打前, 我不會打第二針。 利申: 20210323 打咗第一針 BioNTech
https://lih.kg/2459488
咁今晚買咩馬
大師無出高見唔識買

一向睇開大師高見
咁好?我前日打完,左手酸軟,同埋眼瞓到仆街
頭場波狗>F
- 0323 ~1830 打針

- 0324 0830 瞓瞓吓覺得打針部位附近真係有少少冤痛, 依家摸落去都係有少少冤痛, 可接受既。 隻手周圍郁到無問題, 遞高手用到嗰部分肌肉就有少少冤痛。

- 0325 0830 今日針口肌肉附近冇琴日咁冤痛, 仲有少少。
理閪班白癡啦
我都打左BioNTech
除左針口有少少肌肉痛左兩日,冇其他副作用
希望42日內搞得掂可以打第二針

如果真係冇,我應該都會自己去驗有冇抗體
- 0326 0950 今朝針口附近肌肉唔痛, 但係琴日全日都好眼瞓,唔知係咪副作用嚟。

- 0325 0830 今日針口肌肉附近冇琴日咁冤痛, 仲有少少。

- 0324 0830 瞓瞓吓覺得打針部位附近真係有少少冤痛, 依家摸落去都係有少少冤痛, 可接受既。 隻手周圍郁到無問題, 遞高手用到嗰部分肌肉就有少少冤痛。

- 0326 0950 今朝針口附近肌肉唔痛, 但係琴日全日都好眼瞓,唔知係咪副作用嚟。 (真係好瞓咗)

- 0327 0900 如常了

- 0326 0950 今朝針口附近肌肉唔痛, 但係琴日全日都好眼瞓,唔知係咪副作用嚟。 (真係好瞓咗)

FYI 加拿大全國都隔4個月先打第二針
仲想試埋溝針 冇貨到無所不用其極
星期一打返
係咪可以推返個post上黎鞭班分化撚
邊度講
今朝何栢良喺在晴朗的一天出發估最遲星期一有得打返
同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞