[親生仔] Google Pixel 討論區 (58) Pixel 5a 不日上市

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
有冇用過 spigen ultra hybid case?
mnnl同 spigen邊隻好
10零蚊普通的full cover
amazon應該冇ban, 但留意返lock account嗰啲問題,billing address填返香港嗰個,要unlock都冇咁麻煩
billing address係講緊你張卡嘅地址填美國佢對個credit card no.實有問題
開過個新ACC得唔得 好似簡單D
新acc照用舊信用卡 但資料填岩既話 就算再ban 要upload過statement都會易解鎖d掛
我之前都係咁hold著 又係sd左幾次statement都解唔到就無理喇 橫掂信用卡又無扣到錢 不過最後我係搵人幫手買 唔係再開新acc買
咁你咪唔好FAX月結單去解鎖舊ACC著 試左新ACC既做法得唔得先 就算真係舊ACC無啦啦肯幫你解鎖 只要係佢發貨之前按cancel order就得 就唔洗搞退錢
我之前係英馬買個cs都有問我拎電話啦 又話幫我個case轉介比專員 最後咪又係解唔到鎖 同埋都係無打比我
開唔撚返架啦屌
我試過開5個ACC 用5張唔同銀行嘅信用卡
billing試晒集運倉 屋企地址 公司地址 全都ban晒
on99
因為我本身有係美馬買過幾次野 集運同直運都試過 所以我已經唔記得我個ship address同bill address係邊個 之後我一轉英馬買PIXEL就lock左account 我都唔知係咪address問題搞到個CS對唔到statement個address所以唔幫我解鎖 我見咁煩 又搵到人幫手買就唔自己買算喇 橫掂我都少係amazon買野
最撚on9係我一向都有喺日森買嘢
喺美森入一模一樣資料都ban
ceo真係得閒理呢d既咩
用咗一個星期多d
法國舊電cum用咗
Algo可能學習咗我既usage
祼跑手感好好
係sin咗少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞