[親生仔] Google Pixel 討論區 (58) Pixel 5a 不日上市

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
無錯!!
可以裝GrapheneOS/CalyxOS
任何一部120hz都順過Pixel啦
照入,用到
收到巴打
成日cut片終於出
正呀
想問巴打點樣申請
事關係網上搞 要禁咩手型號 定求其禁就得?
係APP搞就直情無得撰要咩卡 直接就俾錢 係唔係俾完錢要打過去要求Esim?
麻煩麻煩
下,我係好耐之前有實體sim 然後轉做去esim,直接申請esim未試過,等我試完話你知
我去Club Sim website 申請esim 揀咗Z Flip

俾完錢後佢會send個email俾你,入面有個qr code

㩒入電話設定,流動網絡嗰度應該有個加號

㩒入去,應該叫你scan 個qr code

scan 返email入面嗰個就得

應該你揀用咩電話冇咩所謂,佢都係俾個qr code你

利申,用Pixel 4 XL
收到
點解google fit update埋都冇得度心跳
試下 force close 再開
碌落去就見到
Pixel exclusive server side update黎

有2個條件決定你用唔用到

1) Fit係最新
2) Google係一批批user enroll,你而家無代表唔好彩,要等enroll到你個lot先有

利申:已經有
幾好玩

我剩係試唔clear cache
得左 thx巴打

幾準
原來都要幾出力撳個鏡頭先會準
尋日踩緊跑步機嗰陣試得50beat
睇完Pixel 5a spec好似同4a冇乜分別
有冇巴打用緊sosim..我想續訂 打*127*731#佢彈connection problem or invalid mmi code..點搞
出左 spec 喇咩
4a 5g到手,點樣可以唔用向上拉去顯示所有程式,變返android 9咁慢慢打橫掃?
同埋冇usb c to usb a線係咪正常?電腦插唔到usb c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞