[親生仔] Google Pixel 討論區 (58) Pixel 5a 不日上市

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
一日冇行都係遲早
呢兩年 5G 機應該成行成市, 即係等如而家手上部4a, 但同你講香港係用唔到 4G, 你都唔會買啦 ..
到香港cut 3G你部Pixel5應該變咗陳年古蹟
有冇用緊pixel 5嘅巴打呢排有位apps叫configupdater食多咗電
agger 要含淚做idog
仲有個問題係under screen speaker
聽電話好辛苦
頭先喺旺角要開speaker先聽得清
冇追得好貼
但流出嘅消息係咪話5a唔會加鏡頭
真嘅話我就早買4a 5g早享受
見到你咁講即刻唔敢落單買5仔
幾時先出
想問下大家4A 5G同5用落分別大唔大

主要想拎嚟影下相
想請教下宜家買pixel 4a應該係邊度買?
我見美森好似無shipped by Amazon嘅貨
其實5仔好好用,影相又靚,我係諗住用兩三年先換(上部係2仔)。
跪地求救,部pixel 4本身長用冇事,但一熄機再開,就“手機正在開始”,入唔到os
研究好多方法都唔得,最後,重新 flash ota image,連os都入唔到,一開就起fastboot mode ,想問點可以拎返入面啲相
(本身部機root左)
camera cutout 係咪細咗
安卓手機App爆閃退災情 LINE、Gmail都遭殃 一方法解決
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210323001612-260405?chdtv

我用Pixel 5都係咁彈app
uninstall android system webview
有冇手足知點解我會連唔到universities via CSL?
另一部android用同一ac/pwd入到
pixel 3 xl
上reddit見到話係上年年尾update左就係咁,但仍然no solution
姐係5仔今年買仲有3年可以玩下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞