[親生仔] Google Pixel 討論區 (58) Pixel 5a 不日上市

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
最好學iphone咁全系列用同一粒chip
佢本身係打算拿黎做Chromebook
但手機都有份
睇死佢出一兩代又用返Qualcomm
Qualcomm太貴 Google頂唔順
應該唔該
如果係samsung一早放棄了 依家擺明搞合作想砌低其他對手
依家買 pixel 5 幾錢到 定等6仔出
https://m.price.com.hk/product.php?p=473081

最平5200都有 你等得到6 實等新好架 到時唔買新買返舊都平d
5代仲有無限upload Google photo
6代開始唔會有
正常,室內光管之類閃閃下影響下,數碼相機係某d快門速度係有時會出現黑色橫間
當年曾經整過Nexus 4同5X既LG電話部玩完
Nexus 4, Nexus 5, Nexus 5X
我想講我揾唔到邊度但呢個問題如果係flagship就冇事
唔用鳩comm即刻買返部
自己淘寶買mon整,好易
當快門快過光管閃嘅速度就會咁
留tg我同你講爆過兩次3a mon
A78+A76+A55
中階u規格
4月更新已出
Pixel 5 April update leads to some impressive gains in 3DMark results / GPU performance (30-50 percent)

https://twitter.com/suka_hiroaki/status/1379153849559179264
巴打可唔可以試埋係咪真係有volte
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞