[親生仔] Google Pixel 討論區 (58) Pixel 5a 不日上市

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
想試下
用magisk hide可以用埋普通app
有冇人期待pixel buds 3
傳緊係pro版啱啱先買左2好sad
又要搵方法運過嚟
2都未撚搞掂又出新
對上次更新咗之後仲斷多咗線
有冇人試過聽完電話個上網唔識跳番做LTE??

我用OFCA App去睇, 雖然notification bar 係show LTE 但佢實際上係收緊3G/H+
我要開aeroplane mode 再閂番先會變番正常速度
E字頭水貨舖$3658
3a試過
真係唔speedtest唔知有啲咁嘅野
pixel 5 買左幾個月就跌爆吗mon想去整但係問左幾間都話訂唔到零件,點算?
淘寶啱你
淘完搵鋪頭整?
pixel咁易整 自己整都得啦
有中国🇨🇳嘅手機唔用,用美國🇺🇸嘅Pixel
叛國賊
上網睇下disassemble片,唔識先再揾人整,之前呢度講過間黃店唔知肯唔肯

btw吗你老母
而家係邊仲有得買4a blue?

漢奸
經常係咁, 入 lift 出 lift 變左 H+ 就唔識轉番 LTE 咁, 迫住手動 flightmode on off
有冇人pixel5用ikea充電線充電果陣部機會超lag
唔知係線問題定火牛問題
有冇4xl巴打試過部機會black screen 無反應要撳實power button reboot / 無啦啦自動reboot??
次次都係夜晚搭的士嗰時發生 其他交通工具又無事 好奇怪

有magisk+custom kernel
pixel4a Amoled係邊間廠?
An idle pixel handset shares 1MB of personal data every 12 hours with Google
china's internal affairs
中國的無間道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞