朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
問題係拍得唔合理
留名
第三集個光頭星做乜成場演講都唔射?
到完場先miss到管制局都串佢
係咪弱智?同之後講老闆手下沖極茶都錯一樣?
傳送人有機會變白痴?
我覺得頭兩集嗰時
女主角每閃一次就代表係新一個loop
但係第3-4又冇閃
lucy都係不合理不死人
me2
terminator咁款
局長非常守法,想搵行李箱,但從來唔搜主角間屋

老闆非常有禮貌,想搵鑰匙,但從來唔搜主角身
而家個差佬以為男女主殺左佢呀媽所以之後會迫害佢地?
朴信惠睇落好似乜都唔知咁
可能係日記寫晒之後會發生d咩
套劇啲人盲架,全部鎗戰都可以打唔中
無錯未來既差佬知道過去既自己會害佢地 所以先提醒佢地,同埋個差佬本身穿越應該係為咗佢老母 因為個喼全部塞晒拉麵
明明題材幾好 點解拍到仲衰過cctvb
佢所有搶戰/捉人都膠到仆街
朴比人圍果到 個男人拎住棍打佢個背囊 可以打到佢痛到訓低比人捉走 依到我睇左幾次 忍唔住笑左出黎
原來唔止我有留意打佢背囊個個位
依下笑到仆街
Lucy係劇情不合理,呢套係拍攝手法不合理,雪櫃門都打唔穿,水槍嚟架?
咁如果佢去左而家但死左未來會點 我睇預告個差佬好似冇死?
睇唔係好明個時空 連呀哥有冇死我都唔知
我記得入邊提及過話如果一個時空存在過去同未來兩個人,其中一個人就會消失,所以由未來回到過去嘅警察就死咗, 你話未來會點,即係現在進行>未來,本身係過去(即係現在)即將成為壞人嗰差佬就係到,未來將會捉朴信惠

至於呀哥嗰part我都唔明而家佢嘅身份係未來人定係點

如有錯請更正
要等佢解位,如果 兩個自己冇接觸過應該冇咩抵觸
其實係咪抄天能
D劇情完全唔合常理 似笑片多D
未來就係現在嘅鏡子 無法改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞