朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
我都想知,佢係飛機好似夠鐘要食藥. 即係有幻覺?
睇唔明
所以返返飛機係點
睇完結局都唔知睇左乜9

本身以為結局可以解釋返之前D嘢,點知個結局先係咁多集最on 9、對觀眾最大的懲罰
我只係知個空姐反應唔同咗
男主坐個位都唔同咗

但唔知佢想表達啲乜
呢個演繹唔錯,個結局可以合理返....
我覺得係純粹韓泰術死左 同瑞海係天堂渡假有happy ending
然後痴線佬戴眼鏡就係想模仿韓泰術 對鏡話唔鍾意人用咁既眼光望佢
覺得係純粹講個痴線佬無變都仲係痴線佬
無謂考究太多 應該唔會出第二季 咁樣完咪當係韓泰術唔駛再loop同瑞海開開心心咪得
如果無uploader 班人點返去之前 ? 食藥個副作用唔係見啊哥,變左見女主角?
睇唔明結局
唔係冇左上傳者就唔會可以番番過去?
係囉,收視同口碑都唔係好,應該都唔會有第二季啦
冰冰追緊佢套網劇
但你咁講法sigma就唔會有本筆記簿
因為順住條time line落
本筆記簿應該係一路以黎未來個痴線佬留低?
是但啦 考究到咁深入 下下要追求畫出腸 大家自行用自己方式腦補算啦
呢套野點睇都唔會有第二季 當佢個痴線佬好記性自己mark低又得 當係未來個痴線佬留低又得
個痴線佬咁小氣會記低哂唔奇既
冰冰越睇越正
早一二個位完無咁坳頭
因為係瑞海老豆救左sigma ,個一下其實已經有個新loop隨時教堂韓生自殺個下已經即刻唔同左,好似個班殺人消失左一樣因為新loop個sigma應該改變左韓生自殺既未來,然後韓生又整左uploader
你當係韓生所改變到”所謂佢贏既未來”其實係一個新既sigma loop既第一次
因為韓生淨係見到教堂個下,而見唔到個垃圾跟班開槍殺瑞海
係呀 早少少完 話自殺完可能仲好
又要補少少 之後觀眾之間又左拗右拗 明知唔會拍第二季 搞到嘈一輪唔知為乜
早幾分鐘完已經唔駛r哂頭
飛機果個韓泰術明顯記得朴信惠,唔似係新loop
網劇做女主 有嘴戲
因為有機會係新loop既韓生同瑞海一齊返去再開始過
你以為主角係韓生?其實係Sigma
大家互loop
同the call 一樣,個尾畫蛇添足
今集冰冰好正!
都覺得 最尾個下係故弄玄虛
等觀眾又記返第一集嘅內容
望落「好似」首尾呼應咁...但好on99
主角同自己未來合作無間既故事

不過最後似乎都唔會改變
Sigma唔做 就出第二個人出黎搞搞陣
自己做瓜自己 就有第二個出黎整uploader
仗點都會打
飛機個part似只係FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞