朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
我意思係舊timeline韓泰術死左
sigma返左未來之後其實未死 就留左本薄仔俾自己
用第2隻方法再去撚9男主
而拎住本薄本既sigma個時間點係韓泰術發佈會之前
然後成功又俾佢撚到男主之後
又再次整左uploader出黎 先又有女主返返去飛機個畫面有d1999 tim
戰爭發生 泰術都係死姐 本來發生戰爭佢都好似係31號死

簿仔見上面話係老豆本note放左係衫 比左畫家sigma著 所以佢拎到本野
唔知係咪
因為d寫法都似警察記野 未來sigma比既話大可以寫好詳盡 唔會咁mark低
有集有講個故事跟Signma劇本走
佢專登捉左佢阿哥send佢去撞飛機
預左佢識整好飛機冇死到
佢阿哥,原本以為好重要,但最後路人甲咁
打車輪果陣女主角本來就消息,係再俾人射中槍先留倒係果個時空

所以女主角係出唔倒教堂
想搵冰冰睇,有冇推介?
今天開始契約戀愛
其實我覺得個套睇好睇
宜家睇其他劇聽到首歌
都會有d毛管棟
機智醫生生活
Thx
Sky castle 都好睇
仲可以睇sigma做戲
講到sigma咁神佢點會唔識學男女主角搭upload救自己
螳螂捕蟬皇雀在後皇雀在後皇雀在後皇雀在後
有冇人覺得朴信惠拎手槍同步槍都好似怪怪咁
最後個集拎住步槍了黎了去好出戲

利申唔識軍事野
我淨係知泰術拋支槍俾瑞海個下諗起周星馳同羅家瑛
我都唔明sigma有咩能力可以控制哂成個uploader系統,成隊武裝部隊聽佢點,定係我睇漏左d咩
最最尾泰術執地下支槍敏感捷到呢,佢未烏底身都俾人打十幾槍啦
我理解嘅係
現代Sigma 去到佢坐uploader 之前果刻都仲係廢嘅
直到佢坐uploader 番去賺錢 推啲政客上位
就開始建立自己嘅勢力
個勢力就一直延伸到戰爭後

所以戰爭後簡單啲講 有uploader 嘅擁有人sigma
同準備穿越番去嘅Sigma 有兩個自己

有錯請指正
每次見到把粉紅色花花槍都好出戲
成把玩具槍咁
咁咪變左朴信惠套電話
鬼怪都可以睇Sigma做戲
佢建立到現代勢力,但核彈過後好多人都GG左,之後係講緊錢都係用黎當柴燒既年代,有咩因素可以控制到d武裝部隊,諗極都唔明
拎住支咁eye catching既槍一早俾人爆左頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞