朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
睇完第4集,更加確定係穿越n次加背企位
管制局啲人同黑警一樣廢
扑信惠唔知佢地結過婚?
即係另一個時空?
應該知啦
睇怕個警察比管制局呃佢 男女主殺左佢老母,叫佢加入
根據佢劇名,應該都係無限 loop ,由未來返過去,但失敗,之後係未來又返過去
套嘢睇到我嗌咗出嚟
啲打戲尷尬到
得第一集叫吸引少少
愈後集數, D CG 愈 hea, 幾廿支鎗都射唔中女主角一下, 全部 NPC 都係盲撚
男女主角好似成龍喺幾廿層樓滑落黎, 落地前跳一跳就咩事都無
發明unloader為咗送佢番去唔駛死
男主為救女主自己犧牲

都係果d啦
枝槍擺背囊
似玩緊Division 槍塗裝
似兩集都叫好睇左刺激啲
但唔合理嘅位一樣出現
呢套既動作導演/武術指導 可以blacklist,明明幾好既題材比佢地糟蹋哂
係 拎哂槍先話活捉 on lun 99
啲人廢到無倫
同埋咁多穿越人 係要咁多精力淨係捉佢地
又唔講點解要捉
睇完第四集,戲情又老土又癡哂線

CG 黎到第四集已經跌到同TVB西遊記同級數

室內槍戰亂鳩咁黎,D黑警動作弱智到好似MGS啲士兵咁,又亂咁開鎗,女主角匿埋喺度雪櫃門後面,度雪櫃門完全無比子彈射穿過,應該夾萬級。

追車戰啲無人機勁假,然後個黑警阿頭呢個鏡頭喺office準備出動,下個鏡頭佢地架警車已經可以追到主角,但係啲警車唔知點解又唔夠馬力超前架K car,成個畫面好似出左 safety car咁慢慢帶住行,兩個主角大頭又扮到好驚好緊張咁

終於頂唔撚順,棄劇。
cg第四集唔算9
扮成龍果part先最on9

只適合完全放空唔用腦睇anyway睇多一陣先決定負皮+棄
呢d問題 無諗過會喺依家韓劇中出現
可能netflix有input 美國好多依d套路 仲要幾受歡迎
e.g. Lucy
我唔理,我要繼續陪朴信惠
因為人地係未來穿梭返來,所以一定唔會寫得中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞