朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
其實人人都係sigma,uploader上帝比人類既懲罰
無論點都會loop落去
呢個真
loop到同朴信惠打車輪
有冇人同我一樣睇唔明結果?
點解最後佢哋會喺飛機相遇 唔係死咗啦咩?
死左咪上天堂 教堂都有耶穌光 咁上天堂都唔奇既
個結局幾好喎
真係西西弗斯無限loop
屌,都唔知睇左乜9
都係呀
冇左signma 冇左佢當初投資公司
成個故事由頭都會唔同曬
可能有部簡單版uploader搵返瑞海返黎都唔出奇
當中都可以留低唔同線索比自己去搵返唔記得嘅嘢
無限loop都得 自己諗
除非其實就專登放生佢,令到佢成功製造到佢要做嘅嘢囉,過程只係磨練咁呀?有雞先定蛋先咁?
如果你話劇情其實有驚喜反轉咁,我可能都會追番落去

下下都拎住支槍指住佢哋停足5分鐘,本集都係追住佢哋跑搞到我冇心機追落去
即係自殺果刻已預左冇uploader,人生又會重刷
所以叫定瑞海記得再去過去搵佢
因為佢信自己會再整返uploader
今次瑞海就去返再早啲嘅時間
一齊再重刷
好佩服自己冇skip睇哂16集
事實係前者
你追唔追落去 睇留言自己判斷囉
快?佢老味一直拖,十集可以45 分鐘講完。飛住睇都頂唔順唔
睇到 忍唔住爆粗
雖則我集集飛黎睇
時空穿越唔嚴緊 同埋未必個個睇得明
但幾新鮮既
佢可能係另一個時空睇
最後超市4人組手拖手果下,冰冰個扁咀樣真係殺死99.9999%嘅男人
勝福我屌你老母,自己廢柴就賴人搶走自己嘅嘢
唔講啲柒到唔敢睇嘅打鬥場面
佢個平行時空交錯到其實最尾中槍嘅瑞海其實係咪一直睇緊個一個瑞海?
咁係兩樓射西格瑪個個瑞海同泰術又去咗邊個平行時空?

好撚亂
屌你老母 成日啲劇下下要扭橋 最後又要扭返去sad ending想扮神作 有冇理過觀眾感受
唔通你想個結局係泰術瑞海社長佢哋一齊係天台BBQ
依家依類ending就黎濫撚過bbq啦 反而真係大團圓結局就少見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞