朴信惠 《西西弗斯神話》

749 回覆
53 Like 13 Dislike
結局有點鳩,不如由瑞海死左仲浪漫,之後溝返九歲嘅佢,玩育成
睇曬套嘢 雖然唔係話唔係特別好睇
你都識講你睇得幾集啦 人地後面有解釋到
一嚟就話唔合理
我到底睇咗乜撚嘢... 最後係幻想????
個結局做乜鳩
最尾sigma本野係咩嚟?
未來sigma留俾現代 sigma 嘅 notebook, 分分鐘埋伏筆開第二季
我睇左D乜
韓泰術都死左 點樣拍下集
你有冇睇架,最尾又去返第一集架飛機到
朴信惠終映感想:
非常感謝大家喜歡薛西弗斯,想起了過去7個月裡作為瑞海度過的瞬間。
因爲引領了強烈的人物性格,所以’雖然詮釋瑞海這個人物時有過辛苦的時候,但是也有很多幸福快樂的時光‘
在現場和前輩後輩們一起非常開心,希望在現場感受到的或是我想展現的瑞海的樣子能夠好好地傳達給大家。

來源:https://n.news.naver.com/entertain/article/609/0000425317
其實韓泰術係咪就係sisyphus?
佢先係一直受懲罰嘅人?
返左第一集架飛機到又點有耶穌光
似上左天堂 同瑞海有happy ending咁
呢啲劇 留白等自己幻想就無謂考究咁多
老豆呢
呀哥呢
警察呢
乜鳩都唔交代以為睇緊巨人
屌,個結局真係
果然同套劇名一樣
自之前 電話 個套入面係角色弱智過白癡後我見到佢既戲就skip 左
條八婆咩狗屎垃圾戲都接咁
d 角色咁有缺憾都可以演
都可以係,懲罰佢整左上載者
老豆=世界無打仗咪教女同老婆正常過日子
阿哥=本身就諗住保護個細佬 點知比人捉柒左 而家個細佬死左 咪自己過日子 本身都周圍影相嫁啦
警察=咪話唔想後悔過日子 咪過新既生活
下下要畫出腸咩 比少少幻想啦
第二季做番一模一樣
觀眾先係Sisyphus
前面用咁多篇幅講後面就玩留白
我睇到你老母犧牲小我完成大我睇到好心噏
死左之後無uploader
呢一個未來係第唔知幾多千次終於無核戰既未來(仲未有)
但係未來sigma都學埋同一樣野去改變過去改變未來,然後係新既timeline 令到一開始第一集個度再plan拎韓生係未來再整uploader
所以瑞海先會係飛機度,因為佢又撘左uploaded去救韓生
因為新呢個未來其實韓生無死到
我覺得幾似buddy complex套卡通
又係無限loop 又係痴線佬求愛唔成功搞到世界大亂

https://youtu.be/V8HkmcmSA5M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞