嚴選英國大學 勿中agent伏

789 回覆
71 Like 335 Dislike
其實係幾好 不過難讀

你勁就唔洗驚 但大學數同中學數好唔同 你有冇睇過係讀咩?
唔係WBS拆出黎刷完排名/搵份工成間就叫名校,計埋ib "子女"計劃咪又係reverse causality。再者印象中冇邊份ww出嘅finance research係好值得睇,不過好過其他野雞就梗
how about loughborough master?
咩科 記憶中好似都係uol入面比較comprehensive嘅u 唔係specialized institute 未必有邊科比較出名但應該唔差 law drama cinematic studies印象中唔錯
巴打請問荷蘭ug可以點入
問過tu delft 唔認dse
其他相對無咁出名更加難揾料
理工科叫少d囉(咩engineering management同project management另計)medic同law應該直頭冇
佢地case by case 咁收
早d報
我後門狗foundation 入 但有聽過有人香港asso/ 8大 first year 轉入 有人拎校內成績入
唔識野就收收皮唔好響度扮大袋
讀數不如讀morse
但係咪好似要closely related既科先有得first year轉?
我打算讀second degree轉科 所以得dse 係咪都可以照搏下?校內成績係指中學?
1. 佢無講明要relevant study
2. 係
搏下囉最多蝕報名費 如果profile 唔勁 TU Eind or Twente 都okay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞