[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
但係我唔會話畀人知自己廿幾歲第一次用洗衣機,好馨香咩
特登睇番條片睇啲comment, 有人問係咪水魚,但阿花話唔係
留名睇蝦乾收皮
樓主請pin
爆Po快到一日一個
想再做負評測驗都做唔到

到底幾時愈推愈快
諗起佳仔

屋企有個地獄廚神老母
https://lih.kg/2372112

老豆老母錫自己到底係咩感覺
https://lih.kg/2373866
上個po睇咗幾頁就唔得閒追
咁就爆po, 仲以為係佢出咗片
p牌like唔到,憎爆蝦乾,極想佢收檔
唔識教學人生仔,成日無料扮四條,專家款唔聽人教,對朋友尖酸刻薄,自大自私到極致.....
真係數極都數唔完
淨係想佢收檔湊好個仔!!!
係哩到做開cd rom都忍唔住改返個名
想問有咩燉盅係無蓋嫁呢
我明個老母仆街唔關個b事
但純粹講個樣
你哋覺唔覺得個b有啲蛇頭鼠眼個下爬又生到三尖八角
再講多一次真係凈係講樣
我對個b無惡意
角仔初初出世嗰陣係正常bb樣
個頭三尖八角係比佢老母日日綁喺凳/逼瞓床搞成咁
如果佢走慳家路線
個人humble 啲唔好咁自大
其實無乜問題
畢竟真的不是大戶人家
但佢又鍾意買LC 又買名牌扮小資打卡
普通邊爐材料又話高質又盛
絲打你甩左P了

順便留個林俊明先
為左對得住自己既專業同pro ha
我終於改到名啦

大家好 我係杞子(40粒)
需要明目嗰陣可以搵我
我見人地個bb好靚好得意

https://youtu.be/zlNMTKJbhNg
要呀 日日追po隻眼 累!透!了!
睇翻上面嘅整合圖
蝦話人哋個b好紅
給了我一點心理準備
呢句真係樣衰到自大到一個點
一係就覺得自己已經好多人關注 連個b都會好紅
再唔係就未生就覺得自己個b一定好似佢咁”靚”
唔知佢依家覺得點呢
啲B有頭泥加額頭皺紋嗰陣又麻甩又得意
佢以為自己full pay咗層樓?
佢咁嘅性格+把口冇句好聽 我真係唔會覺得有長輩鐘意佢生咗個仔又點話 個仔比佢湊到發育遲緩 佢老爺奶奶唔叫個仔休妻先出奇
佢都夠膽去街市買6粒陳皮魚蛋
絕對有理由相信佢會去豬肉檔買10蚊瘦肉
或者買20蚊叫人分兩舊
#是個很精打細算的金牛座女生
我蝦!no doubt!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞