[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
長期CD-ROM 追到呢個位真係忍唔住留言
真係有人未見過鹽同黑椒咩?最普通間間茶餐廳都會每檯擺兩樽俾啲食客調味啦
唔講以為佢係全世界第一個發明用salt and pepper調味嘅人
責任唔係我度 你問返呀Jacob ha啦
我都冇人教架
呢單嘢同蔡瀾講「 食嘢一定要加辣油;任何嘢加左辣油就會好食」有咩分別
就咁講都覺得尷,佢唔尷咩
張相背景係英國 19年暑假去
蝦仔六月出世 應該唔關事 真係有肚腩

btw蝦乾未霉前 年年都去歐洲旅行
做中產太太係幾開心 可惜唔知足
件褸同對鞋出事
知性中產北歐人妻都著牛丸同款
勁似p 個人落去當去咗
個袋比佢拉到勁大(雖然本身都大)
又要還原喇

又係女巨人幫佢變返163cm
藍。

說話以前讀中學已經開始睇佢,真係頭幾條片開始睇,本身幾鍾意佢但開始睇痴線西就不了,到而家會係咁追post
利申:第一次留言
佢著長裙但著中長褸
現實睇個比例應該好怪
係佢p高咗個人先唔顯得矮
歡迎加入我哋
中長褸好心裡面配短裙/褲
依家不倫不類 成日時裝災難

無人想你生呀 咪撚生多個玩成就解鎖
現代社會,生唔生係好個人嘅決定,關其他人咩事?
似未出過城一有得出就擺野自己最貴最靚嘅野出身影無限張相
都係好肉酸
一節節咁顯得仲矮
個袋又大顯到好笨拙
入面件top 一住梅菜咁唔挺身(cheap 野)
又顯到有胃腩
成身斯文襯對波鞋又格格不入(唔識mix and match)
失敗
好唔療癒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞